Foto / #JMSpirit Selected Party na Grbavici

Pogledajte kako je bilo na najluđoj zabavi u Sarajevu

DEPO CLUBBING22.08.14, 15:30h

Pogledajte kako je bilo na najluđoj zabavi u Sarajevu
Party #JMspirit SELECTED koji je okupio oko hiljadu ljubitelja brenda Jägermeister održan je sinoć u Sarajevu i pružio gostima nezaboravan provod.

 


Pod voditeljskom palicom proslavljenog bh. glumca Moamera Kasumovića gosti su uživali u iznimnom muzičko-scenskom doživljaju. Svi koji su bili prisutni #JMspirit SELECTED partyju plesali su su hitove proslavljene grupe S.A.R.S iz Beograda, mikseve DJ Pill Jacksona iz Zagreba i scenski nastup plesačica J-Teama iz Praga.


Uz dojmljiv muzički program, fanove najprodavanijeg biljnog likera na svijetu oduševila je i hologramska vizualna kulisa koja je upotpunila doživljaj dobrog provoda, dok su se naše Jägerete pobrinule da niko na sinoćnjem #JMspirit SELECTED partyju ne ostane bez svog Jägermeistera.


Jägermeister oduvijek njeguje sjajnu interakciju sa svojim fanovima zasnivajući je na osnovnim vrijednostima brenda kao što su inovativnost, zabava, znatiželja, autentičnost i prepoznatljivost. Do kraja ovog mjeseca u toku je Jägermeisterova online kampanja u sklopu koje pozivamo sve naše fanove da nam pokažu svoj dobar, pozitivan duh – jer mi ga pretvaramo u #JMspirit. Podijelite sa nama zanimljive statuse, tweetove, postove i najljepše fotografije ljetne, festivalske atmosfere u gradu ali i najbolje trenutke sa sinoćnjeg #JMspirit SELECTED partyja.


Naime, preko aplikacije koja je postavljena na http://jmspirit.com, facebook profila JagermeisterBiH, te @jmspirit instagram i twitter računa, postavite svoje fotografije, postove i tweetove, tagujte se i slijedite hashtag #JMspirit. A mi ćemo nastaviti da nagrađujemo svoje vjerne fanove.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook