Naš veznjak ostaje u igri

Zvjezdan Misimović demantovao da se povlači iz reprezentacije BiH

Sport01.07.14, 17:45h

Zvjezdan Misimović demantovao da se povlači iz reprezentacije BiH
Zvjezdan Misimović, otkada je 18. februara 2004. godine debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, odigrao je 83 utakmice i postigao 26 golova

 

Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović demantira napise pojedinih medija u kojima se navodi kako neće više igrati za fudbalsku reprezentaciju naše zemlje.

 

- Ne znam kome je u interesu da se tako nešto piše i govori, ali jedina je istina da to nisam rekao. – govori Zvjezdan Misimović za Reprezentacija.ba portal.

 

Iako u posljednje vrijeme u nekoliko navrata kritikovan od strane domaćih medija jasno je da Zvjezdan Misimović može još puno pomoći fudbalskoj reprezentaciji BiH, jer je u nastupima u Brazilu između ostalog namjestio nekoliko gol šansi poput onih za Hajrovića protiv Argentine ili Džeke protiv Nigerije, koje nažalost nisu realizirane.

 

- Želim samo još jednom da ponovim da o toj temi nisam uopšte govorio ni za jedan medij niti bilo gdje drugo. – podcrtao je popularni Miske.

 

Zvjezdan Misimović, otkada je 18. februara 2004. godine debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, odigrao je 83 utakmice i postigao 26 golova.

 

(Reprezentacija.ba/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook