VIDEO/ NA JEZERU MODRAC 20. JUNA

Dođite po svoju dozu ljetne zabave: Robinzon party od sumraka do zore!

DEPO CLUBBING02.06.14, 09:41h

Dođite po svoju dozu ljetne zabave: Robinzon party od sumraka do zore!
Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom

Impresivan program, zavidna produkcija i organizacija, te jedno od najljepših 'open air' mjesta u BiH zasigurno će i ove godine okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire.

 

Najveća i sigurno najljepša regionalna dance muzička, klubska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na obali jezera Modrac – plato popularnog restorana Robinzon. Naime, na pomenutoj lokaciji u petak, 20. juna, bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy.

 

Jedinstvena lokacija u regionu, specijalno dizajniran stage, perfektna i vrhunska produkcija te tradicionalno dobra zabava su karakteristike zbog kojih se organizatori pomenutog dogđaja opravdano mogu svrstati u svjetsku klasu.

 


Organizatori pripremaju vrhunski audio-vizuelni doživljaj. Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom.

 


Vrhunac večeri bit će pojavljivanje DJ Tom Novi-ja, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti DJ-evi: Borg, Eduy i Emir.H B2B, Jazzy Rossco i Yakka B2B (Hrvatska), Cycle Six i Doaman.

 

Party na Modracu počinje u 20 sati, a trajat će do ranih jutarnjih sati.

 

Cijena ulaznica u pretprodaji je deset KM, na dan partyja 15 KM, VIP 20 KM. Dress code: bijelo.

 


Prodajna mjesta: restoran Robinzon, caffe Hollywood Lukavac, pizzeria Mama Mia u TC Omega 4 sprat - Tuzla, Caffe Sagafredo - Tuzla, caffe Sidney, Cipelići -  Tuzla.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook