OVO NISTE ZNALI

Vašem partneru na licu 'piše' kakav je u krevetu

Arhiva01.06.14, 15:09h

Vašem partneru na licu 'piše' kakav je u krevetu
Da li ste znali da možete na osnovu crta lica neke osobe da zaključite kakva je u krevetu? Pročitajte tekst i uverite se u činjenicu da ne morate sa nekim prvo da spavate kako bi saznali čime raspolaže u spavaćoj sobi

Ako vas interesuje kakva je neka osoba u seksu, a da pritom ne želite je odvučete u krevet kako biste to saznali, pogledajte joj lice. Kinezi to praktikuju već hiljadama godina i tvrde da crte našeg lica govore sve o našoj ličnosti, ali i željama u krevetu.

 

Poznati seksolog Trejsi Koks je malo detaljnije proučila drevna kineska učenja i pogledajte šta je otkrila.

 

Osobe koje imaju male i rijetke obrve gotovo i da nemaju želju za seksom, ali zato imaju veliki smisao za humor.

 

Guste i debele obrve označavaju osobu koja je seksualno otvorena za nove ekspereminte, ali možda i za varanje.

 

Svijetle oči su pokazatelj da je osoba u potrazi za novim izazovima, lako ih je seksualno zadovoljiti, a ljubav im malo znači tako da su skloni nevjerstvu.

 

Osobe koje imaju tamnije oči su strastvene i uživaju u dugom i smislenom seksu, dinamitne su u krevetu, obožavaju seks, ali se teško otvaraju.

 

Prćasti nos odaje romantičnu osobu koja voli tradicionalne poze. Ne zanima ih eksperminetisanje i mogu biti pomalo dosadne.

 

Ljudi sa ravnim ili pomalo kvrgavim nosem obožavaju seks, vole ga u velikim količinama i sjajni su u krevetu.

 

Ako neko ima male i tanke podočnjace, znači da je to osoba sa dobrim seksualnim apetitom, uvijek spremni i otvoreni za sve.

 

Deblji i veći podočnjaci daju oznaku osobe koja puno razmišlja o seksu, imaju vrlo snažan libido i vole sve što je vezano za seks.

 

Osobe sa velikim usnama su nesebični ljubavnici koji vole da zadovolje drugu osobu, vrlo potentni. Ako su u igri pune usne, onda je senzualnost zagarantovana.

 

Mala usta karakterišu maštovite i inventivne ljubavnike, ali brzo dostižu orgazam. Odani su i vjerni.

 

(telegraf.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook