SVE TAJNE

Ovakve žene uvijek dobiju muškarca kojeg požele

Arhiva30.05.14, 08:30h

Ovakve žene uvijek dobiju muškarca kojeg požele
Stručnjakinja za veze i seks Tracy Cox otkriva šest tajni žena koje uvijek dobiju svu pažnju muškaraca. Naime, neke žene jednostavno uvijek dobiju frajera kojeg požele.

 

Tracy kaže da postoji šest jednostavnih načina kako zavesti i osvojiti muškarca, a oni nemaju baš nikakve veze s izgledom.

 

Naime, postoje neke kvalitete koje ljude čine atraktivnima, a svode se na ova dva jednostavna pitanja, volite li seks i volite li ljude. Ako su odgovori potvrdni, vjerovatno ste seksi.

 

Svi mi imamo podsvjesni seks-radar koji se uključuje kada smo u društvu privlačnih ljudi. Radar za dobar izgled uključuje se prvi i, zahvaljujući njemu, odmah skeniramo najprivlačniju osobu u društvu. Nakon toga 'uključuje se' radar za suptilnije indikatore nečijeg seksipila i procjenjujemo je li neko vrijedan naše pažnje ili ne.

 

Ovo je šest najvažnijih pravila zbog kojih neke žene dobivaju baš svu pažnju muškaraca. A ne tiču se izgleda.

 

Entuzijastični ste


Entuzijazam je zarazan. Na nekoga tko je pun života jednostavno morate reagirati. U društvu takve osobe morate se osjećati dobro i morate se smijati. Nekada nije ni važna činjenica oko čega ste uzbuđeni, nego način na koji reagirate, strastveno, puno života i euforično.

 

Djevojka koja stoji u čošku i ne mijenja izraz lica te govori monotonim glasom može biti prava ljepotica, no ako nema taj entuzijazam, privlačnost joj drastično pada.

 

Uz nju se osjećaju kao da su jedini u sobi


Žena koja sa zanimanjem sluša što govorite, koja gleda direktno u oči, uz koju se muškarci osjećaju važnima i posebnima, žena je koja će okupirati njihovu pažnju.

 

Ponosna je na to što jest


Žena koja se ne boji reći svoje mišljenje čak i kada je suprotno od svih drugih soba s kojima je u konverzaciji. Ponekad je pomalo i napasna i nepristojna, ali baš zbog toga šarmantna. S njom nikada nije dosadno. Drži se svojih uvjerenja i vjeruje u sebe.  Svi se vjerojatno divimo ljudima koji uzdignute glave vode svoje bitke.

 

Ne boji se dodira


Nemojte podcijeniti moć dodira. Osoba koja vas srdačno zagrli dok vas pozdravlja, koja se ne boji zabrinuto sugovorniku staviti ruku na rame, potapšati vas, koja se ne srame pokazati male seksi geste, dug stisak ruke, zagrljaj, nevin poljubac u obraz.

 

Uz to ne zaboravlja ni na seksi dodire


Senzualan dodir poput namještanja kose, stiskanja dok vam je hladno ustvari su diskretni pozivi da on pogleda upravo na taj dio tijela na koji privlači pažnju. Ako ste hladni, uštogljeni, pretpostavit će da ste distancirani i da vas je teško upoznati i pridobiti.

 

Svjesne su svoga tijela i znaju ga pokazati

 

Što bolje poznajete i cijenite svoj izgled, bolje ćete se prezentirati. Ako sjedite prekriženih nogu pogureni na kauču i još ste zagrlili jastučić, šaljete poruku da mislite kako imate previše kilograma ili pokušavate samo prikriti stomačić. S druge strane žena koja se protegne rukama visoko iznad glave, lijeno i polako, šalje poruku kako je ponosna na svoje tijelo.

 

Nije pretjerano našminkana


Žena koju će primijetiti nije opsjednuta izgledom. Ona pak koja je sva 'namontirana', s potpunim make-upom, ružem, maskarom, puderom, koja izgleda kao lutka, šalje poruku da je previše opsjednuta sobom. Decentna šminka, ali i izgled 'tek sam iz kreveta', opušten prirodan, sanjiv, seksi, nikada neće izaći iz mode.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook