OBUSTAVA SAOBRAĆAJA TOKOM OTVARANJA VIJEĆNICE

Obavještenje za građane Sarajeva: Ove ulice danas su zatvorene od 17 do 22 sata

Arhiva09.05.14, 10:18h

Privremana potpuna obustava saobraćaja 9. maja u periodu od 18 do 22 sata, povodom otvaranja Vijećnice, produžava se za period od 17 do 22 sati... A evo u kojim ulicama

Vijećnica u novom ruhuMinistar saobraćaja Kantona Sarajevo juče je donio dopunsko rješenje kojim je Gradskoj upravi Grada Sarajeva odobrena privremana potpuna obustava saobraćaja 9. maja u periodu od 18 do 22 sata, povodom otvaranja Vijećnice, produžava za period od 17 do 22 sati.

Obustava se odnosi na ulicu Obala Kulina bana (od raskrsnice ul. Ćumurija do raskrsnice s ul. Bentbaša), ulicu Telali (od raskrsnice s ul. Bentbaša do raskrsnice s ul. Brodac i Kracule), ulicu Brodac (od raskrsnice s ul. Telali do raskrsnice s ul. Obala Kulina bana), ulicu Obala Isa-bega lshakovića (od raskrsnice s ul. Isevića sokak do raskrsnice s ul. Alfakovac i Veliki Aifakovac), ulicu Avdage Šahinagića (od raskrsnice s ul. Franjevačka do raskrsnice s ul. Obala Isa-bega lshakovića) i preko Novog mosta (od raskrsnice s ul. Obala Isa-bega lshakovića do raskrsnice s ul. Obala Kulina buna), saopćeno je iz Pres-službe KS-a.

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook