NAPROSTO NEĆETE VJEROVATI

Evo o čemu razmišljaju muškarci prije ulaska u krevet s vama

Arhiva09.05.14, 08:21h

Možda nećete vjerovati, ali muškarci se ne brinu zbog djelovanja zime na zdravlje, već na skrotum

muškarac novaJesu li mi sređeni nokti, kosa, zubi...?

Muškarci danas poklanjaju veću pažnju osobnoj higijeni nego njihovi očevi ili djedovi. Naravno, nije riječ baš o francuskoj manikuri, zubnim implantatima ili feniranju kose, ali je i ovo pretjerivanje (da ne dovodimo u sumnju spolnu orijentaciju) bolje od zanemarivanja higijene.

Što ako sam pretjerao s parfemom?

Previše dezodoransa ili parfema zbog maskiranja tragova znoja ponekad je neugodnije za ženu nego malo prirodnog mošusnog mirisa na tijelu muškarca. Znate, feromoni!

Je li vani hladno?

Možda nećete vjerovati, ali muškarci se ne brinu zbog djelovanja zime na zdravlje, već na skrotum! Da, da! Hladnoća bi mogla 'skupiti' ovaj dio tijela na veličinu stisnute šake vjeverice! U tom kontekstu, nemojte nikad voditi ljubav u snijegu ili, ne daj bože, u igluu!

Možda mi smrde stopala?

Nisu čarape i tenisice najgora kombinacija u smislu proizvodnje neugodnog mirisa. Puno je gore kad muškarac nosi tenisice ili mokasine na bosu nogu. Zato je najbolje, osim savršene higijene, da redovito mijenjaju čarape.

Jesam li dovoljno pažljiv?

Najbolje je da muškarac bude ekstra pažljiv i nježan na prvim sastancima i u seksu na početku veze. Zapravo, dok žena ne zatraži nešto smjelije ili agresivnije u seksu, muškarac treba biti pravi anđeo.

 

(večernji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook