PRIRODA, IPAK, NAJBOLJE DAJE

Od ovih biljaka porast će vam grudi - bez silikona do bujnog poprsja!

Arhiva09.05.14, 09:54h

Ovih šest biljaka čine čuda... Koriste se u razne svrhe, a sve imaju jedno zajedničko svojstvo - na različite načine stimulišu rast grudi. Drage dame, može se i bez silikona do bujnog poprsja!

alice goodwinPlastične operacije postale su moda, ali priroda ipak najbolje daje. Evo savjeta o biljkama koje nisu uobičajene, a imaju snažan učinak na veličinu grudi…

Prva je na listi piskavica, sjemenka porijeklom iz Grčke. Sjemenke možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci, a treba ih potopiti u vodu preko noći. Drugi dan tom vodom masirajte grudi.

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i jača reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima napretek.

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava količinu estrogena u tijelu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mleka kod dojilja.

Sladić takođe sadrži iste sastojke kao i komorač, pa je i učinak isti.

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u njoj utiču na rast grudi, pa možete početi češće da je koristite u te svrhe.

Za kraj, tu je Pueraria mirifica, biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, ali uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi, jer ispunjava i učvršćuje grudi.

(24sata.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook