'CIJELI MOJ SVIJET' U COLOSEUM CLUBU

Oni nisu ljubomorni na buduću zvijezdu iz Kaknja: Ko je sve došao da podrži mlađahnog Denijala Ahmetovića?

Arhiva08.05.14, 18:04h

Starije i iskusnije kolege sa estrade ističu da je Denijal pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni i da je pred njim sjajna karijera uspješnog pjevača. A ko je sve došao da podrži mladog kolegu u njegovim prvim koracima na bh. estradi, saznajte iz naše fotogalerije...

 

Denijal Ahmetović, pobjednik pete sezone Hayatovog show programa „Zvijezda možeš biti ti“, promovisao je danas u Sarajevu album prvijenac „Cijeli moj svijet“.

Pred velikim brojem prijatelja, kolega i saradnika, koji su se okupili u Colosem Clubu, mladi pjevač iz kaknja izveo je uživo nekoliko pjesama sa debi albuma. Na albumu se nalazi ukupno osam novih pjesama, a među saradnicima koji su radili na njegovoj realizaciji su Marina Tucaković, Al'Dino, Eldin Huseinbegović...

Starije i iskusnije kolege sa estrade ističu da je Denijal pravo osvježenje na našoj muzičkoj sceni i da je pred njim sjajna karijera uspješnog pjevača.

Osim kolega, mladi pjevač danas je imao i veliku podršku porodice, posebno majke koja ne propušta njegove javne nastupe.

A ko je sve došao da podrži mladog kolegu u njegovim prvim koracima na bh. estradi, saznajte iz naše fotogalerije.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa/Foto: N.Novaković)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook