MAJČINSKI INSTINKT

Bivša žena moga muža ponudila se da mi rodi bebu!

Arhiva07.05.14, 20:52h

Gledajući kako se Rebeka muči i pati zbog nemogućnosti da ima djece, ponudila je da bude surogat majka

Rebeka i Džuli
Rebeka Hankins je dijagnostikovan rak dok je sa svojim suprugom pokušavala da ostane trudna i rodi bebu. Rebeka je imala rak grlića materice i prije nego što je počela sa liječenjem uzela je embrione i zamrzla ih.

Rebeka i njen muž Skot godinu dana su pokušavali da dobiju bebu, ali su primijetili da poslije seksualnog odnosa krvari pa je otišla da potraži pomoć ljekara. Otkriveno je da ima polipe, ali posle su stigli još poražavajući rezultati - sa svojih 27 godina - imala je rak grlića materice.

"Bila sam očajna. Više činjenica mi je ukazivalo da neću moći da imam djece. Morala sam da idem na hemoterapije i, kao i operaciju kojom su uklonjene neke od njenih limfnih čvorova", rekla je Rebeka koja je očajnički željela svoje dijete.

Kao rezultat radioterapije joj je rečeno da neće moći da nosi dijete i da će ući u ranu menopauzi, pa je uzela nekoliko svojih embriona i zamrzla ih.

Budući da je bivša supruga njenog muža već imala djece, gledajući kako se Rebeka muči i pati zbog nemogućnosti da ima djece, ponudila je da bude surogat majka.

"Gledala sam kroz koji pakao je prošla i koliko joj je stalo da bude majka, pa sam odlučila da to učinim za nju", rekla je Džuli, koja nije imala problema da li će moći da preda bebu koju je nosila u sebi jer je svjesna da to neće biti genetski beba. Napokon je 2010. godine otišla na vantjelesnu oplodnju i dva puta su u Džulinu matericu implantirana po dva Džulina embriona. Nažalost, nijedan pokušaj nije uspio i Džuli nije ostala u drugom stanju, a više nije bilo zamrznutih embriona.

"Bilo je strašno i sve se srušilo kada vantjelesna nije uspjela i kada smo saznali da nema više zamrznutih embriona, ali sam zahvalna Džuli na svemu što je uradila", bila je skrhana Rebeka.

Njih dvije su i dalje prijateljice, dok Rebeka i Stiv nisu više u braku jer Stiv nije želio da usvoji decu, a Rebeka je htjela da se ostvari kao majkla. Ona sada ima novog partnera Marka, s kojim planira da usvaji dijete.

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook