FOTO / NAKON ŠTO JE IZGUBILA 80 KG

Zbog ovog trbuha odbili joj objaviti fotografiju u bikiniju

Arhiva07.05.14, 11:12h

Blogerica Huffington Posta, Brooke Birmingham, nedavno se našla u neugodnoj situaciji nakon što je časopis Shape odbio objaviti njezine fotografije u bikiniju

americka blogerica brooke nasl

Blogerica Huffington Posta, Brooke Birmingham, nedavno se našla u neugodnoj situaciji nakon što je časopis Shape odbio objaviti njezine fotografije u bikiniju.

Prije nekoliko tjedana novinarka časopisa kontaktirala ju je i zamolila da pošalje fotografije koje bi priložila članku o njezinoj priči o uspješnom mršavljenju, piše Index.hr.

Međutim, njezine fotografije nisu se uklopile u priču o lijepom tijelu koje imate nakon što, poput Brooke, izgubite 80 kilograma. Štoviše, urednici su je zamolili da pošalje drugu fotografiju. Po mogućnosti s majicom.

Brooke je to odbila učiniti smatrajući kako žene zaslužuju znati kako tijelo izgleda nakon ekstremnog mršavljenja. Tim više jer časopis neprestano objavljuje fotografije žena u bikiniju.

"Mislim da nas industrija uči da se sramimo vlastitog tijela čak i kad smo s njim učinili nevjerojatne stvari", stajalo je u mailu u kojem je Brooke odbila sudjelovati u njihovom časopisu.

Novinarka joj se kasnije ispričala i objasnila da je samo posrednica između uredništva i nje, ali Brooke nije popuštala i njezina se priča na kraju nije pojavila u Shapeu.

"Moje je tijelo pravo. Nije fotošopirano niti skriveno, zato što ga se sramim. Ovako tijelo izgleda nakon što izgubite 80 kilograma i to je tijelo učinilo nevjerojatne stvari i izgleda fantastično u bikiniju", piše Brook na svom blogu i nastavlja: "Treba im ova fotografija jer ljudima daje nadu da mogu na zdrav način skinuti kile i da su lijepi čak i ako nemaju fotošopirane trbušnjake".

americka blogerica brooke

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook