VIDEO/ VEČERAS PROMOCIJA U MALOJ PIVNICI U SARAJEVU

Na setu hit serije 'Lud, zbunjen, normalan' snimljen novi spot grupe Grafit za pjesmu 'Jutro'... Pogledajte prvi!

Arhiva28.02.14, 16:55h

Spot za "Jutro" realiziran je uz podršku FIST produkcije. Snimljen je na setu najpopularnije tv serije u regionu "Lud, zbunjen, normalan" te na ulicama Sarajeva. Reditelj spota je Jasmin Duraković, a zvanična promocija je večeras u 20 sati, u Maloj pivnici

spoz za pjesmu Jutro benda GrafitNakon zapaženih reakcija za singl "Hodaj" sa albuma "Ploča" objavljenog krajem prošle godine, grupa Grafit večeras u Maloj pivnici u Sarajevu (Titova 7) promovira spot za pjesmu "Jutro". Početak promocije jue u 20 sati.

To je, nakon neoficijelnih spotova za pjesme "Sloboda" i "Istanbulsko proljeće", drugi zvanični singl ovog sarajevskog benda. Spot za "Jutro" realiziran je uz podršku FIST produkcije. Snimljen je na setu najpopularnije tv serije u regionu "Lud, zbunjen, normalan" te na ulicama Sarajeva. Reditelj spota je Jasmin Duraković.

Nakon promocije u Maloj pivnici Grafit će, nakon uspješnih nastupa na slavljeničkim koncertima Zabranjenog pušenja u tuzlanskom Mejdanu i Skenderiji, održati i svoj prvi samostalni mini koncert nakon izlaska albuma "Ploča". 

Više informacija svi zainteresirani mogu pronaći na www.grafitband.com, te na zvaničnom Facebook fun pageu grupe preko kojeg se besplatno mogu dobiti pozivnice za koncert.

"Radujemo se promociji spota i mini koncertu. Mislimo da je prostor Male pivnice idealan za jedno lijepo druženje. Svirat ćemo sve pjesme s "Ploče", kao i neke naše starije stvari.Oni koji žele doći to mogu učiniti uz prijavu na našu mail adresu. Nažalost, broj pozivnica je ograničen pa molim da se ljudi prijave što prije jer zbog kapaciteta Male pivnice neće biti moguće udovoljiti svim zahtjevima. Napominjem da će program početi tačno u 20.00 sati i da neće biti uobičajenog kašnjenja što je postalo redovna pojava na sarajevskim koncertima.", izjavio je pjevač i tekstopisac Grafita Bakir Hadžiomerović.

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook