ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA

Ženski serijski ubica u bijegu: Probola srce trojici muškaraca pa pozirala sa nožem!

Arhiva21.01.14, 17:29h

Tijela žrtava pronađena su u blizini polja u Peterboroughu, Cambridgeshire u martu i aprilu prošle godine. Žrtve su bile njen ljubavnik Kevin Lee (48), njegov prijatelj Lukasz Slaboszewski (31) i kućni prijatelj John Chapman (56)

Joanna Dennehy
Ženski serijski ubica objavila je zastrašujuće selfie fotografije. Osim nje, na fotografijama se navodno nalazi i njen saučesnik sa kojim je u bijegu od policije, piše Daily Mail, a prenosi Oslobođenje.ba.

Joanna Dennehy (31) priznala je da je izbola trojicu muškaraca u srce i njihova tijela bacla u jarak.

Tijela žrtava pronađena su u blizini polja u Peterboroughu, Cambridgeshire u martu i aprilu prošle godine. Žrtve su bile njen ljubavnik Kevin Lee (48), njegov prijatelj Lukasz Slaboszewski (31) i kućni prijatelj John Chapman (56).

Uprkos trostrukom ubistvu, Dennehy nije bila zadovoljna pa je pobjegla u Hereford u potrazi za novim žrtvama. U nasumučnom odabiru, ubola je Robina Bereza (64) i Johna Rogersa (56) koji su preživjeli hladnokrvne napade.

Navodnim urotnicima, Garyju Richardsu (47) i Leslie Layton (37) sudi se na sudu u Cambridgeu, iako su oni opovrgli optužbe da su zataškali strašnu istinu o ubistvima.

Na jednoj od fotografija prikazanih na suđenju, Dennehy pozira sa nazubljenim nožem, isplaženim jezikom i lisicama zavezanim za hlače.

Na suđenju koje se nastavlja se moglo čuti da Dennehy sebe i Garyja poredi sa Bonnie i Clydeom, zloglasnim pljačkašima koji su harali SAD-om.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook