FOTO/ NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BANJA LUCI

Mladić poginuo, vlasnik polomljene šljive traži nadoknadu štete!

Arhiva27.10.13, 20:47h

O kakvoj nesreći se radilo govori podatak da je automobil Renault nakon slijetanja u korito rijeke u potpunosti bio smrskan. Šajinović je u besvjesnom stanju prevezen u KC Banja Luka, gdje je preminuo nekoliko sati kasnije

nesreća u banja luci

Foto: Nezavisne.com

Nebojša Šajinović (19) student na Elektrotehničkom fakultetu iz Banja Luke, podlegao je teškim povredama, a njegov vršnjak Đuro Š. lakše je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći jutros iza ponoći u Zelenom viru kod Vrbanje, prenose Nezavisne.com.

Nesreća je policiji prijavljena oko 01:15 sati na magistralnoj cesti Banja Luka - Teslić. Tokom uviđaja policija je utvrdila da se nesreća dogodila kada je Renault Scenic koji je vozio Šajinović, iz za sada nepoznatih razloga, sletio sa ceste u rijeku Vrbanju.

O kakvoj nesreći se radilo govori podatak da je automobil Renault nakon slijetanja u korito rijeke u potpunosti bio smrskan. Šajinović je u besvjesnom stanju prevezen u KC Banja Luka, gdje je preminuo nekoliko sati kasnije.

Uzrok smrti teško povrijeđenog mladića bile su višestruke povrede vitalnih organa. O nesreći je obaviješteno Okružno tužilaštvo Banja Luka, a dežurni tužilac koji nije bio na mjestu nesreće, naredio je da se provedu sve radnje, među kojima i obdukcija, a kako bi se utvrdio tačan uzrok nesreće.

nesreća u banja luci

U KC je potvrđeno da je pacijent Đuro Š. van životne opasnosti, ali da će narednih dana ostati na bolničkom liječenju.

Nesreću je obilježio i nesvakidašnji incident, koji se izgleda samo može dogoditi u našoj zemlji. Naime, nepoznati čovjek verbalno je napao oca pokojnog mladića govoreći "Ko će da plati štetu za moju polomljenu šljivu?".

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook