ZBOG OCA 'KOJI RADI ZA ČETNIKE'

Pretučen sin Dževada Galijaševića

Arhiva26.06.10, 10:30h

Petnaestogodišnjeg Edina Galijaševića, sina eksperta za pitanja terorizma Dževada Galijaševića, pretukao je pedesetdvogodišnji Ramo Mačković iz Maglaja na školskom poligonu u ovom gradu, psujući mu pritom "četničku majku i oca koji radi za četnike", rekao je Dževad Galijašević.

dzevad galijasevic

RTRS prenosi da su njegovom maloljetnom sinu polomljena rebra i ima velika nagnječenja na leđima i modrice po cijelom tijelu.

Dževad Galijašević, član Ekpertskog tima za borbu protiv terorizama i organizovanog kriminala, ispričao je Srni da je Mačković došao sinoć na poligon Osnovne škole "Moševac" noseći vile u rukama i napao je djecu psujući im majku i prijeteći da će ih sve pobiti pištoljem.

"Onda je prepoznao mog sina i napao ga je psujući mu srpsku i četničku majku i oca koji radi za četnike. Edina je povukao sa tribine odakle je gledao utakmicu i oborio na poligon i tukao ga nogama dok je dječak bespomoćno ležao. Kada je Mačković otišao Edin je pozvao mene i policiju koja je na lice mjesta došla nakon pola sata i napravila zapisnik", kaže Galijašević.

Galijašević ističe da policija nije obavijestila Tužilaštvo o napadu na njegovog sina, iako je riječ o krivičnom dijelu, te istakao da njega prekršajne prijave ne interesuju.Nezavisne/DEPO/a.k.