'jednu stvar je zahtijevala'

Isplivali novi detalji iz dvorca Dragane i Tonija u Beču, progovorila i spremačica: 'Ono što je pjevačica uradila, nije niko'

Showbizz31.03.24, 11:45h

Isplivali novi detalji iz dvorca Dragane i Tonija u Beču, progovorila i spremačica: 'Ono što je pjevačica uradila, nije niko'
Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pjevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakon razvoda sa Tonijem podijeliti imovinu čija se vrijednost procjenjuje na više od 100 miliona eura

 

 

Javnost danima bruji o razvodu Dragane Mirković i njenog supruga Tonija Bijelića, a sada je i spremačica koja je radila u njihovom dvorcu u Beču iznijela detalje o pjevačici i životu u dvorcu.


- Draganu poznajem čitav život, i odmah mogu da kažem da toj ženi pare ne udaraju o glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svijetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala djecu kad su bila mala, dok je Dragana nastupala. Šta da kažem za Gagu koja me je tretirala kao drugaricu… Jeste da je zahtijevala maksimalnu čistoću i higijenu, ali to se valjda podrazumijeva - započela je i dodala da ono što je pjevačica za nju uradila u životu, nije niko:


- Ona mi je mnogo pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na ljetovanja, zimovanja, mom sinu kupila je auto, gledala je moju djecu kao da su njena, sve nam je obezbijedila - rekla je spremačica Dragane Mirković, prenosi Blic.


"Ne radim već nekoliko godina kod nje"


Spremačica za Draganu Mirković ima samo riječi hvale, međutim razlog zbog kog je dala otkaz nije željela da otkriva.


– Pošto je kuća ogromna, naravno da nisam mogla za dan sve da sredim, ali ona je sve to razumjela i uvijek mi je govorila da pravim pauzu i odmaram se.


– Poslije sam bila zadužena za kuhinju jer sam specijalista za mnoge stvari. Ne znam da li znate, ali Gagino omiljeno jelo je pasulj, uvijek ga je sa oduševljenjem jela i to iz šerpe - ispričala je i dodala: 


- Inače nije neki ljubitelj stranih kuhinja, najviše uživa u srpskoj hrani... Nikad nije posebno voljela modernu hranu, znam da smo se svi smijalli kad kaže: "Od raznih mućkalica i morskih plodova ne mogu da se najedem kao čovjek!" 


Za Draganu kaže da "bila dobra gazdarica, ali i još bolji domaćin". 


- Sjećam se da sam jednom spremala devet različitih vrsta jela, jer je željela da ugodi svim prijateljima... Ne radim već nekoliko godina kod nje, razlog ne bih otkrivala, ali to je jedna zaista posebna žena – ispričala je spremačica za "Svet".


Riječi hvale za Draganu Mirković imala je i njena kuharica, o čemu više možete čitati ovdje


Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pjevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakon razvoda sa Tonijem podijeliti imovinu čija se vrijednost procjenjuje na više od 100 miliona eura.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Instagram)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook