'Turbulentan odnos'

Buba Corelli suprugu prevario sa bh. pjevačicom?! Prijatelj otkrio detalje o toj priči

Showbizz19.02.19, 11:17h

Buba Corelli suprugu prevario sa bh. pjevačicom?! Prijatelj otkrio detalje o toj priči
Prije ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovdje u Beogradu u jednom kafiću...

 

Pjevačica Irma Sejranić tvrdi da je navodno bila sa reperom Bubom Corellijem (Amar Hodžić), piše Hayat.ba.

 

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Corellijem, par ljudi je to znalo dole u vili. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvijek mi nekeko dođe u san. Četiri i po mjeseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - rekla je pjevačica i dodatno objasnila na koji način su se njih dvoje tajno viđali:

 

- Prije ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovdje u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tad rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu - ispirčala je Irma pred kamerama.

 

Međutim, Bubin dobar prijatelj je odlučio da progovori i otkrije šta se zapravokrije iza svega.

 

- Svjedoci smo da su Jala i Buba kao tandem jedni od najpopularnijih u regionu, ako ne čak i najpopularniji. Njihovi nastupi su uvijek puni, pjesme broje milionske preglede i onda je sasvim logično da se neko „nakači“ na njihova imena, ovaj put Bubi na grbaču i to jedna anonimna pjevačica - započinje priču Bubin prijatelj.

 

- Irma je Bubu danima proganjala i zvala na telefon. Bio sam prisutan u tim situacijama, kada je on prevrtao na nju očima. Ne znam ni kako je uspjela da dođe do njegovog broja. Bila je redovna na njegovim nastupima, a ponekad je i ostala nakon što bi on završio sa svojim blokom pjevanja kako bi ga upecala.

 

Naravno, on nijednog trenutka nije želio sa njom da priča ni da provodi vrijeme, jer poštuje, voli i cijeni svoju vjerenicu Jasminu i garantujem da je nikada u životu ne bi prevario - nastavlja priču prijatelj.

 

- Ona samo želi slavu preko njegovog imena, da bi bila u medijima i da bi se pisalo o njoj. Zna da je Buba popularan momak i da će joj mediji sve povjerovati što bude pričala - zaključio je izvor.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!