foto/ urnebesna fotografija obišla internet

Naša tri 'gospodina' u Briselu: Jednom nogavica zaglavila u čarapi, drugom kravata pobjegla, a trećem...

Hronika31.01.19, 11:34h

Naša tri 'gospodina' u Briselu: Jednom nogavica zaglavila u čarapi, drugom kravata pobjegla, a trećem...
Pažljivim posmatračima na društvenim mrežama nije promaklo da su detalji na odlijelima Milorada Dodika, Šefika Džaferovića i Željka Komšića ponešto 'izmakli kontroli'

 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsjedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović boravili su u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Briselu.

 

Čelnici Predsjedništva Bosne i Hercegovine juče su imali zvanični susret i fotografisanje sa Federikom Mogherini.

 

Pažljivim posmatračima na društvenim mrežama nije promaklo da su detalji na odlijelima Milorada Dodika, Šefika Džaferovića i Željka Komšića ponešto 'izmakli kontroli'.

 

dzaferovic-mogherini-komsic-dodik

 

Naime "poklopac" džepa od Dodikovog sakoa ostao je unutra.

 

Džaferović je uvelike promašio s centriranjem kravate, a valjda najsmješniji detalj 'omaknuo' se Komšiću čija se nogavica vrlo nespretno uspjela zaglaviti o njegovu čarapu.

 

Na zvaničnoj protokolarnoj fotografiji ovi se detalji jasno vide, a javnost nije propustila podijeliti ovu fotografiju na svim društvenim mrežama...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 31

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još