nakon navoda o prelasku enesa eminića u sdp

DF reaguje: Ova ofanziva protiv nas i našeg predsjednika ponovo dokazuje da smo značajniji nego što...

Front15.05.18, 16:27h

DF reaguje: Ova ofanziva protiv nas i našeg predsjednika ponovo dokazuje da smo značajniji nego što...
Gospodin ili drug Eminić 31.07.2017, prilikom provođenja reevidencije članstva izjasnio se da više nije naš član! Šestog dana mjeseca septembra iste te godine brisan je iz evidencije, a odluka o tome uručena mu je 12.09.2017. putem BH Pošte

 

U opštoj ofanzivi naše "braće po ljevici" (čitaj:SDP-a) na pridobijanju kadrova Demokratske fronte prešla se granica ikakvog ukusa i počele neistine provlačiti kao vijesti, uz, moramo priznati, zavidnu koordinaciju sa pojedinim medijima- navodi se u saopćenju za javnost DF-a. 

 

Najnovija neistina, danas plasirana na brojnim portalima kaže kako je još jedan DF-ovac prešao u SDP. Ovaj put riječ je o gospodinu Enesu Eminiću iz Sanskog Mosta. Bomba! Raspad DF-a!

 

Istina, ako je više iko želi da čuje je sljedeća:

 

Gospodin ili drug Eminić 31.07.2017, prilikom provođenja reevidencije članstva izjasnio se da više nije naš član! Šestog dana mjeseca septembra iste te godine brisan je iz evidencije, a odluka o tome uručena mu je 12.09.2017. putem BH Pošte.

 

Istina jeste da je gospodin Eminić imao našu i SDP-ovu podršku na izborima za načelnika opštine i da je osvojio respektabilan broj glasova. To su činjenice. Priča o "volu i kili mesa" ne zaslužuje naš komentar. Ova ofanziva protiv DF-a i njegovog predsjednika, koja je koordinirana i ne stiže samo sa jednog mjesta - ponovo nas uvjerava da smo, izgleda, mnogo značajniji nego što to sami o sebi mislimo i daje nam dodatnu snagu da istrajemo u toj sve prljavijoj borbi.Nadamo se da nas naši odani članovi,simpatizeri i građani razumiju, da su svjesni da udaramo tamo gdje je najtvrđe - na kriminal i korupciju i da će to znati cijeniti i u oktobru mjesecu. Mi odustati nećemo! - navodi se u saopćenju Demokratske fronte.

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook