PROMOCIJA GRADA

Nova web stranica Turističke zajednice KS: Kada god odlučite doći u Sarajevo, napravili ste pravi izbor!

Biznis Klub26.07.17, 10:16h

Nova web stranica Turističke zajednice KS: Kada god odlučite doći u Sarajevo, napravili ste pravi izbor!
Web stranica koncipirana je na način da posjetioce pričom i multimedijalnim sadržajem vodi na putovanje kroz sarajevske općine i naselja u različitim vremenskim periodima s jasnom porukom: “Kada god odlučite doći u Sarajevo, napravili ste pravi izbor”

 


Visit Sarajevo – Turistička zajednica Kantona Sarajevo predstavila je novi vizualni identitet i web stanicu www.visitsarajevo.ba.


Web stranica Turističke zajednice Kantona Sarajevo namijenjena je prvenstveno posjetiocima, ali i svim građanima Sarajeva, jer donosi veliki broj priča o ljepotama grada, životu, prirodi i bogatom kulturno-historijskom nasljeđu koje Sarajevo uistinu čini muzejom pod otvorenim nebom.


I istina je da postoji jako malo gradova koji na tako malom prostoru mogu ponuditi toliko zanimljivosti kao Sarajevo. Tako će i slogan, odnosno pozdravna poruka na web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo pri svakoj posjeti ispričati novu priču o Sarajevu, gradu u kojem “sve ima svoju priču i u kojem ništa nije slučajno”.


Web stranica koncipirana je na način da posjetioce pričom i multimedijalnim sadržajem vodi na putovanje kroz sarajevske općine i naselja u različitim vremenskim periodima s jasnom porukom: “Kada god odlučite doći u Sarajevo, napravili ste pravi izbor”, jer Sarajevo ima svoju specifičnu gravitaciju, tako da jedna posjeta veoma često znači početak trajnije vezanosti za ovaj grad i njegove ljude.


Turistička zajednica Kantona Sarajevo poziva sve građane Sarajeva da zajedno učestvujemo u promociji našeg grada. Ukoliko imate ideju koja će na najbolji način predstaviti Sarajevo, na usluzi je email adresa [email protected], a ukoliko već sami organizujete događaj, informacije možete dostaviti na email adresu [email protected]


Projekat je realizovan u saradnji sa Ambasadom Švicarske u Bosni i Hercegovini.


DEPO
KOMENTARI