VIDEO/ EKSKLUZIVNO NA DEPO ZONI

Povratak domaćeg humora: Donosimo najbolje fragmente iz nove hit serije 'Dobrodošli u Orient Express'!

Mediji10.03.16, 15:53h

Povratak domaćeg humora: Donosimo najbolje fragmente iz nove hit serije 'Dobrodošli u Orient Express'!
Broj ljubitelja provjerenog domaćeg humora stalno raste, pa se u prethodnih desetak dana blizu 3000 gledalaca iz BiH, ali i cijelog svijeta pretplatilo na gledanje ovog serijala

 

Prve četiri epizode, od ukupno šest, domaće igrane TV serije „Dobrodošli u Orient Express“ od 3. marta premijerno su startale sa emitiranjem, u okviru zvanične svjetske distribucije ove serije, putem digitalne platforme DEPO ZONA u suradnji sa globalnim video servisom Vimeo.  

 

Broj ljubitelja provjerenog domaćeg humora stalno raste, pa se u prethodnih desetak dana blizu 3000 gledalaca iz BiH, ali i čitavog svijeta (Austrija, Njemačka, Kanada, SAD, Kanada, Švicarska, Slovenja, Hrvatska) pretplatilo na gledanje ovog serijala.


Ovo je prvi put u BiH, ali i čitavom regionu, da jedna velika igrana TV produkcija prvo emitiranje za publiku obezbijedi putem interneta, a što postaje u posljednju godinu-dvije sve više svjetska praksa.


Tako će publika putem DEPO ZONE u svakom dijelu svijeta moći gledati ovu novu humorističku seriju koja je oko sebe okupila vrhunsku glumačku ekipu iz BiH i regiona, kao filmske i tv umjetnike predvođene rediteljem projekta Jasminom Durakovićem.

 

Partneri serijala su domaća kompanije - KLAS i OSLOBOĐENJE.  

 

Ako još niste imali prilike da vidite fragmente iz ove serije, pogledajte ih u nastavku, uz naslovnu numeru koju izvode zvijezde domaće estrade Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera...

 

Cijena gledanja jedne epizode iznosi 0.99 eura (1,94 KM), dok opcija gledanja čitavog paketa od 6 epizoda u periodu od mjesec dana košta samo 2.99 eura (5,85 KM).

Gledajte na DEPO ZONI ili  direktno putem video servisa VIMEO

orinet-express-5dan-8

Budite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

 

Više o serijalu možete saznati OVDJE.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook