SARAJEVO COFEE FEST 2015

Proljetna energija u hotelu Holiday: Otkrivamo vam tajne savršene kafe

Lifestyle06.03.15, 14:09h

Proljetna energija u hotelu Holiday: Otkrivamo vam tajne savršene kafe
Posjetite hotel Holiday u Sarajevu 19. i 20. marta, i priuštite svojim čulima nezaboravne arome ovog tajanstvenog, širom svijeta popularnog eliksira, za kojim posežemo u skoro svim prilikama

Hotel Holiday bit će domaćin ovogodišnjeg Sarajevo Coffee Fest-a, gdje će izlagači posjetiteljima i ugostiteljima koji žele saznati više o ovom svakodnevnom i nezaobilaznom napitku otkriti tajne pripreme kafe i koristi koje ona pruža.


Pozivamo Vas da nas posjetite 19. i 20. marta, i priuštite svojim čulima nezaboravne arome ovog tajanstvenog, širom svijeta popularnog eliksira, za kojim posežemo u skoro svim prilikama – nakon buđenja, protiv umora i kao povod za druženje.


Projekt „Let's Do It“ powered by HT Eronet globalna je ekološka inicijativa, kojoj se do sada pridružilo više od 11 miliona ljudi. U želji da podrži ideju zdrave i čiste životne sredine, hotel Holiday postao je partner projekta, te će u saradnji sa „Let's Do It“ pokretom 21. i 22. 03.3015. organizovati konferencije i radionice, gdje će posjetitelji i učesnici saznati više o viziji i misiji najvećeg volonterskog pokreta u BiH, te se upoznati sa pozitivnim društvenim trendovima koji pružaju nadu u bolje sutra.


Pridružite se milionima ljudi širom svijeta i dajte svoj doprinos ljepšoj budućnosti svoje zemlje.

 

holiday-coffe-fest

 

(DEPO PORTAL/aa)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook