Princ se razočarao

Svi mogu, samo je Harryju zabranjeno: Kate i William pokazali pravo lice, u odluci ih podržao i kralj Charles

Showbizz07.05.24, 20:06h

Svi mogu, samo je Harryju zabranjeno: Kate i William pokazali pravo lice, u odluci ih podržao i kralj Charles
U hotelu 'The Carlyle' u New Yorku spavali su princeza Diana, William i Kate te Harry i Meghan

 

 

Članovi kraljevskih obitelji navikli su noćiti u najboljih hotelima dok su na putovanjima. Tako je primjerice Meghan Markle 2019., kada je putovala u New York na 'baby shower', odsjela u hotelu 'The Mark', u koji je pozvala svoje prijateljice kako bi proslavila skorašnje rođenje prvog djeteta. 

 

U hotelu 'The Carlyle' u New Yorku spavali su princeza Diana, William i Kate te Harry i Meghan. 

 

Četverosobnu kuću u Engleskoj je napravio 1960. Dick Wilkins, prijatelj kraljice Elizabete, a u njemu su znale odsjesti kraljica s kćerima, kraljicom Elizabetom II. te princezom Margaret. 

 

Iako imaju hrpu palača u kojima žive, nitko ne želi sobu udijeliti princu Harryju. On iz Amerike stiže u Veliku Britaniju povodom 10. obljetnice 'Invictus Games', sportskom natjecanju koji je Harry osnovao kako bi se ranjeni, ozlijeđeni i bolesni vojnici i veterani mogli natjecati na natjecanju sličnom Paraolimpijskim igrama. 

 

'Kate i William su mu mogli dati smještaj', 'Sad se vidi kakvi su', pisao je jedan dio pratitelja, a drugi se slaže s odlukom da princ Harry nema što tražiti u kraljevskim rezidencijama kad je napustio britansku obitelj i sve obveze. 

 

Izgleda da će Harry spavati u hotelu baš kao i prošli put kada je početkom veljače došao u London kako bi popričao s ocem koji je doznao da ima rak. Neće mu dopustiti da se odmori u hotelu Coworth Park u Berkshireu. Riječ je o hotelu iz 18. stoljeća u kojem je boravio 2018., noć prije nego što se oženio za Meghan. 

 

I Kate je noć prije vjenčanja bila u luksuzu. Bila je u The Goring hotelu, dobila je kraljevski apartman na zadnjem katu hotela. Sadrži dvije sobe, dnevni boravak i kuhinju u kojoj može biti šestero ljudi. 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook