VIDEO/ PREDSJEDNIK RS-A PSOVAO I VRIJEĐAO BN TV I OPOZICIJU

Dodik: Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj

Arhiva27.03.14, 10:45h

U svom mainru pljuvao je i napadao sve koji se usude da drugačije misle i rade,a nakon provokacija na račun BN televizije, naša ekipa napustila je skup

Milorad Dodik novaIako je tema večerašnje javne tibine rukovodstva Republike Srpske u Istočnom Sarajevu bila ,,Aktuelna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj” predsjednik Srpske Milorad Dodik održao je klasičnu predizbornu
U svom mainru pljuvao je i napadao sve koji se usude da drugačije misle i rade,a nakon provokacija na račun BN televizije, naša ekipa napustila je skup.

“Došao sam da vam kažem da BN televizija laže i da ih ne slušate”. Ovim riječima počela je javna tribina Predsjednika Republike Srpske.

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) ocijenio je danas "skandaloznim" ponašanje novinara BN televizije na tribini u Istočnom Sarajevu. U saopćenju SNSD-a stoji da "ponašanje novinara BN televizije koji je više puta prekidao izlaganje učesnika tribine, predsjednika RS-a Milorada Dodika, premijerke Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Nebojše Radmanovića, predstavlja nevješt pokušaj ovog medija da odvuče pažnju javnosti u RS-u s nastupa predsjednika SDS-a Mladena Bosića na sarajevskom Fakultetu političkih nauka, na kojem je rečeno da je SDS dio probosanskih snaga koje još čine i SDA, stranka s kojom SDS djeluje koaliciono, ali i Koalicija 'Prvi mart' čiji je jedini cilj rušenje RS"

Nakon uvodnog izlaganja predsjednik je uvjeravao prisutne na javnoj tribini kako Republiku Srpsku niko ne voli, kako svi žele da nas unište ali na našu sreću on je dovoljno hrabar i neustrašiv pa je ne da.

Priznao je da su bitange pokupovale jeftino preduzeća u Srpskoj, ali gle čuda, te bitange nisu njegovi kumovi i prijatelji već neki koje su doveli stranci. Saznali smo i da Miliradu Dodiku i Vladi Srpske ne trebaju pare MMF-a, jer stižu novci iz Rusije, i u narednih 10- ak dana obećava predsjednik – biće para za sve.

Što se tiče opozicije ona je dok je bila na vlasti uništila Srpsku, smatra predsjednik i predala je na upravljanje OHR-u, ali njegovim dolaskom na vlast to se promijenilo.

“Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj”, reče predsjednik pred okupljenim glasačima, među kojima je bilo žena i djece.

“Samo politika SNSD-a može sačuvati Srpsku i vrlo brzo on nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja će uništiti Srpsku za 6 mjeseci. Vidite kako su, je..te plakali za Mirkom Šarovićem”, progovorio je ponovo “diplomatskim” riječnikom predsjednik Srpske.

U više navrata Dodik je pomenuo, ničim izazvan BN televiziju, a kada je postao vulgaran odlučili smo da napustino predizborni skup najavljen kao javnu tribinu o političko ekonomskoj situaciji u Srpskoj.

 

(bntv/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook