PODIJELI NA:

15.07.17, 17:22h

Kad Bosanac otkrije svjetski izum za eko roštilj TRIP 8

 

Rasema i Zulfo (Rassy i Zulf), idu iz svog malog mjesta (Kalesija) na odmor u veliki grad (Tuzla), Budući da su i sami vlasnici malog prenoćišta, žele usput da pokupe iskustva većih hotela i praksi iz tog biznisa. Imaju plan za sve... Pogledajte 3 dio (TRIP 3), novog TV/webserija u produkciji DEPO TV/Zona.

 

 

Seriju realizira vrhunska producentska ekipa, a u glavnim ulogama naći će se brojni glumci iz BiH i čitavog regiona. Uloge u prve dvije epizode tumače:Vanesa Glođo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Anica Kovačević, Nedim Malkočević, Nenad Tomić, Damir Mahmutović i dr.

 


 
Ideja za seriju pripada autorskom timu DEPO Sarajevo, dok je pisac scenarija za prve dvije epizode Kemal Bašić. Serija nastaje po ideji Jasmina Durakovića, dok su Izvršni producenti projekta su partneri iz Tuzle - Nedim Malkočević i Mustafa Sušić, direktor fotografije je Amer Beganović, kostimogram je Andrea Šarac, scenografija Hari Ejubović, a za make-up je bila zadužena Zumra Softić. Producent serijala je Angelina Albijanić-Duraković.

 


 Glavni partneri projekta su bh. privredne kompanije - Kovan EKOline iz Gračanice i Bony d.o.o. iz Tuzle sa brendom Vitalis sokovi, što predstavlja još jedan primjer dobre saradnje između domaće produkcije i domaćih privrednika.

 

 Prve dvije epizode serijala snimane su u hotelu Royal Tuzla i  u Wellnesscentru Ahmedić u Lukavcu, a planirano je da se nakon snimanja po gradovima i mjestima u BiH, nove priče snimaju i u čitavom regionu.



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!