PODIJELI NA:

25.12.16, 16:04h

Rasna Sarajka Ammara u spotu "Nikada"

 

Bh. pjevačica Ammara Mistrić objavila je ovih dana novi singl "Nikada" za koji je napisala tekst i muziku. Nakon pjesme "U srce" nova pjesma "Nikada" je doživjela svoju premijeru na Tv stanicama i You Tube, a naći će se na njenom albumu prvijencu.

 

Svoje fanove obradovala je i spotom koji je snimila s puno ljubavi uprkos hladnoći. Riječ je o pjesmi koja otkriva novu stranu talentovane Sarajke. "Pjesma 'Nikada' je nastala je u ljetnom periodu i lepršava je.

 

"Radi se na albumu vrijedno i ne želim dopustiti da muzička scena u BIH propada.. Živim svoj san.. Nastupam s bandom aktivno već 5. 6. godina širom BIH i zaljubljena sam u svoj poziv" rekla je kantautorka Ammara Mistrić.


Pjesma je urađena u studiju Bleeding Freedom u produkciji producenta Stefana Kovačevića. Režiju video spota potpisuje Anis Mujanović. Ovo je treći singl mlade pjevačice koja je široj javnosti postala poznata nakon učešća u muzičkom showu ZMBT. Muzikom se bavi od djetinjstva. Prvi put u javnosti nastupila je 1996. godine na šlageru s pjesmom "Pahulje padajte".



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!