PODIJELI NA:

05.11.16, 12:48h

Od sada TV serija "Orient Express" i na You Tube

Nakon uspješnog premijernog prikazavanja na našem partnerskom servisu Vimeo (https://vimeo.com/ondemand/orientexpress), od danas prvu epizodu nove hit humorističke serije može gledati i na našem premium You Tube kanalu (ovdje je link;Dobrodošli u Orient Express I Epizoda). U narednom periodu stižu i epizode iz pilota, kao i nove koje se upravo snimaju. Inače, na You Tube DEPO PREMIUM možete, osim ove Tv serije, gledati i desetine drugih filmova i tv serija iz BiH, Balkana i svijeta za samo 3 KM mjesečeno. Tako kao pretpatnik ovog kanala imate priliku prvi gledati domaću produkciji ali time i podržavate njen razvoj u BiH i na Balkanu. Gledaj u pokretu!

 

O SERIJI: Serija se radi po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, reditelja i producenta poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih TV projekata u posljednjih 15-tak godina (Viza za budućnost, Pozitivna geografija, Lud zbunjen normalan), dok scenario potpisuje Dževad Hadžić. Do saradnje u ovome velikom televizijskom projektu došlo je nakon snimanja i uspješnog emitiranja probnog pilota od tri epizode na TV Pink BH u proljeće ove godine. Uskoro kreće snimanje i emitiranje novih 42 epizode ove serije.

 

Pilot epizode su tokom mjeseca aprila postigle veliku gledanost u BiH, a publika je sa oduševljenjem prihvatila likove i zaplete iz ovoga serijala kojeg vodi iskusna autorska i produkcijska ekipa. U centru priče je jedan sarajevski hotel sa svojim gazdaricom Ornelom (Bojana Gregorić), Sudom (Mirvad Kurić), Hokijem (Emir Hadžihafizbegović), Fikretom (Vanesa Glođo), Nickom (Saša Petrović), gospodinom Imširom Šišmirpašićem (Haris  Burina), Ivom (Ivo Gregurević) i drugim junacima u brobi za preživljavanje u vremenu gdje svuda oko nas vladaju vukovi.

 

Serija se na humorističan način bavi svakodnevnicom u Sarajevu i BiH, a događa se u jednom ovdašnjem hotelu u kojem glavni junaci pokušavaju da nađu svoju priču i uspjeh u tranzicijskom novom vremenu.


 
Serija je okupila atraktivnu glumačku ekipu iz BiH i regije, a među glavnim protogonistima su Mirvad Kurić, Emir Hadžihafizbegović, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Haris Burina, Nenad Okanović, Armin Omerović, Andrea Aković, Klara Mućbabić, Edhem Husić i drugi, dok će se u nastavaku snimanja sezone u njoj pojaviti i druga mnoga poznata imena iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i BiH.

 

Muziku sa seriju radili su Mirko Šenkovski Geronimo i Samir Kadirić, dok su Halid Bešlić i Dražen Žerić Žera, otpjevali naslovnu numeru za ovu seriju. 

 

Pogledajte i video spot pjesme za seriju!

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!