PODIJELI NA:

06.06.16, 12:47h

Ismar Mujezinović u DEPO Traileru

U novom izdanju “DEPO Trailer” TV magazina ugostili smo akademskog slikara  i multimedijalnog umjetnika Ismara Mujezinovića.

Pored slikarstva, Ismar je autor brojnih dugometražnih i kratkometražnih igranih filmova, muzičkih spotov, scenografije i dizajna kostima za strane filmove. Bavi se i fotografijom, grafikom i grafičkim dizajnom, te književnošću.  U intervjuu otkriva način na koji pristupa filmu, slikarstvu, a također pominje svoj angažman u kultnom filmu “Bitka na Neretvi”.


TV intervju, koji su uradili novinarka Aida Begović i snimatelj Nikola Blagojević, nastao je u suradnji DEPO Portala i Cinema TV BIH, prvog televizijskog kanala u Bosni i Hercegovini sa filmsko-zabavnim karakterom, a emitiran je u tv magazinu za novi ritam života "DEPO Trailer".
 

Emisija se emitira svakog četvrtka u 20:10 sati na programu CTV BIH, koji možete gledati na Telemachovoj kablovskoj platformi, kao i IPTV platformama Moja TV i Super TV, te nizu drugih kablovskih i digitalnih platformi u BIH. 


(DEPO PORTAL/mm)



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!