PODIJELI NA:

11.03.16, 12:58h

Novi trailer za 6. sezonu megapopularne serije "Igra prijestolja"

HBO je objavio dugoočekivani trailer šeste sezone megapopularne serije "Igra prijestolja" (Game of Thrones), koji dolazi s upozorenjem “sadržaj za odrasle”. Cijelu priču prati i hit “Wicked Game” u izvedbi Jamesa Vincenta McMorrowa.


 

U novoj sezoni svi ljubitelji serije moći će uživati uz intrige, zaplete i brojne neizvjesnosti, uz neizostavne scene seksa. Već ranije je objavljeno da će premijerna epizoda nove sezone biti emitovana 24. aprila u 21 sat. Serija će biti emitovana u deset epizoda.



"Igre prijestolja" je najgledanija serija u historiji HBO-a, a scenarij prvi put neće pratiti objavljenu knjigu, jer je autor George R. R. Martin kasnio pri zaključivanju sljedećeg poglavlja svoje serije knjiga.



U šestoj sezoni, za razliku od pete, pojavljuju se Isaac Hempstead Wright kao Bran Stark, Kristian Nairn u ulozi Hodora i Gemma Whelan kao Yara Greyjoy. Vraćaju se i Clive Russell i Tobias Menzies u ulogama Bryndena Tullyja i Edmura Tullyja, koji se nisu pojavljivali od treće sezone.

 


Ljubitelje serije još uvijek najviše intrigira to da li je Jon Snow živ, jer je u posljednjoj epizodi pete sezone ostalo nejasno da li je mrtav ili ne. Pogledajte!

 

 

(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!