PODIJELI NA:

29.02.16, 18:00h

Video uputstvo za kupovinu serije "Dobrodošli u Orient Express"

 

Gledajte humorističku hit TV seriju na DEPO ZONI!

Posted by Depo Zona on 1. Mart 2016

 

Najava emitiranja nove humorističke TV serije "Dobrodošli u Orient Express" koja je okupila najbolja glumačka imena (Emir Hadžihafzbegović, Mirvad Kurić, Saša Petrović, Ivo Gregurević, Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Haris Burina, Slaven Knezović, Andrea Aković, Armin Omerović, Nedim Malkočević, Edhem Husić, Staša Dukić, Nedim Malkočević i drugi) iz BiH, kao ekipu filmskih i tv profesionalaca na čelu sa rediteljem Jasminom Durakovićem izazvala je veliki interes publike u BiH i čitavom svijetu. Samo preko vikenda preko hiljadu gledalaca naručilo je gledanje ove serije čija je premijera za 3. mart u 20h sati na digitalnoj platformi DEPO ZONA. Na adresu DEPO ZONE stigli su mnogi upiti na koji način je moguće gledanje ove atraktivne TV serije, pa je naš tim napravio i video prilog sa objašnjenjem kako je to moguće uraditi.

 

U samo tri koraka aktivirajte na vašem računaru, tabletu, pametnom telefonu ili smart televizijskom aparatu novu humorističnu seriju "Dobrodošli u Orient Express"! U prilogu vam donosimo kratki jednominutni video, u kojem ćete naći detaljno uputstvo za kupovinu serije. 

 

Digitalna premijera serije zakazana je na digitalnoj platformi DEPO ZONA, u saradnji sa globalnim video servisom Vimeo, i to već 3. marta u 20:00 časova.
Za vas smo izdvojili pretprodajni paket od čak šest epizoda po promotivnoj cijeni od samo 2.39 eura (4.67 KM)!  
 

Klikite ovdje kako biste na vrijeme osigurali ovu hit seriju po promotivnoj cijeni!



 

Serija "Dobrodošli u Orient Express" je munjevitom brzinom za samo par dana prikupila preko hiljadu gledalaca, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz diljem svijeta (Austrija, Njemačka, Kanada, SAD,  Švicarska, Švedska, Slovenja, Srbija, Hrvatska, Makedonija, pa čak i daleka Australija) . Ne propustite našu promotivnu ponudu, pridružite se publici širom svijeta i postanite aktivni sudionik novog vremena i mogućnosti, a ekipa serije „Dobrodošli u Orient Express“ vam obećava atraktivnu TV zabavu za čitavu porodicu!

 

 

 

Podsjećamo, radi se o velikom TV projektu koji nastaje po ideji i konceptu Jasmina Durakovića, poznatog po pokretanju nekih od najuspješnijih tv serija u proteklih 20 godina
("Viza za budućnost", "Pozitivna geografija", "Lud zbunjen normalan"), dok je scenarista serije Dževad Hadžić

Glavni junaci ove serije su sarajevski hotelijer Sudo (Mirvad Kurić) i turistički radnik Hoki (Emir Hadžihafizbegović) u borbi za opstanak u vremenu socijalne krize. Pored ove dvojice izuzetnih glumaca, u seriji velike uloge igraju: Bojana Gregorić, Vanesa Glođo, Ivo Gregurević, Saša Petrović, Andrea Aković, Haris Burina, Slaven Knezović, Klara Mučibabić, Edhem Husić, Armin Omerović, Staša Dukić.


 

Za sve informacije i dodatne upite o seriji i mogućnostima njenog premijenog gledanja, možete se obratiti mailom: [email protected].



(DEPO PORTAL/mm)

 



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!