PODIJELI NA:

31.10.15, 17:21h

"Hello" Adele oborio sve rekorde gledanosti na You Tube-u

Sa novim singlom "Hello", britanska pjevačica Adele (27) je uspjela da ostvari najbolji video-debi na društvenoj mreži YouTube. Šestominutni spot, koji je objavljen prošlog petka, u prva dva dana je zabilježio više od 50 miliona pregleda. Nešto sitnija, ali podjednako impresivna statistika bi bila da je video pogledan oko milion puta po satu.

Do sada je taj rekord držao trailer za film Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

U četvrtak je pjesma "Hello" imala već 130 miliona pregleda, a britanska pjevačica u međuvremenu postavila rekord i na mobilnoj aplikaciji "Shazam".

U prva 24 sata, "Hello" je u jednoj sekundi potražilo najmanje dvoje korisnika. "Nikada ranije nijedan singl nije bio toliko puta 'shazamovan'," kazao je glasnogovornik kompanije za BBC.

Četiri godine nakon njenog posljednjeg albuma, Adele je 23. oktobra predstavila pjesmu "Hello". Riječ je o singlu koji će se naći na njenom trećem albumu, nazvanom "25", koji će se u prodaji naći 20. novembra.



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!