VIDEO/ PROGLAŠEN POBJEDNIK POPULARNOG REALITY SHOWA

Evo ko iz 'Velikog brata' odlazi kući bogatiji za 50.000 eura!

Arhiva06.05.13, 23:56h

Odbrojavanje je završeno - pobjednik pete sezone "Velikog brata VIP" je Žarko, koji kući odlazi bogatiji za 50.000 eura!

Veliki brat finale 2013Večeras je održano superfinale popularnog reality showa Veliki brat, a kratko prije ponoći proglašen je pobjednik pete sezone. Titula i 50 hiljada eura nagrade pripale su Žarku Stojanoviću!

Žarko, pobjednik Velikog brata 2013

Do superfinala Velikog brata VIP doguralo je šest superfinalista. Publika je sistemom eliminacije izbacivala jednog po jednog takmičara. Prva je iz kuće izbačena starleta Soraja. Nakon nje, iz kuće su izašli Aneta, pa Željko, zatim Ava, a posljednja dvojica u kući su ostala Žarko i Top.

Razlike u glasovima između dvojice takmičara bile su veoma male i do zadnjeg trenutka je bilo neizvjesno ko će odnijeti pobjedu, međutim publika je odlučila da to bude - Žarko.

Odmah nakon proglašenja pobjednika, za takmičare ove sezone "Velikog brata", ali i druge goste, organizovana je zabava. Kako pišu beogradski mediji - produkcija je pripremila bogatu zakusku i veliki izbor pića, tako da će gozba zadovoljiti svačije zahtjeve: od veganskih Maje Volk, preko isposničkih Vendinih, do zahtjevnih Anetinih...

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook