DEPO SERIJAL

Ana Bilan - Na drugi način

Arhiva23.04.10, 16:40h

U novu epizodu emisije „Na drugi način“ prijavila se Ana Bilan, slavljenica sa željom promjene izgleda povodom svog rođendana. Amra Redžić je Ani sa svojom ekipom kao rođendanski poklon pripremila dan iz snova, na kraju kojeg je slavljenicu obradovala cipelama iz bogate kolekcije Shoe and Pleasure
model amra ana

Pripremila: Gorana LONČAREVIĆ

U ovoj epizodi  emisije  „Na drugi način“ naš gost je Ana Bilan, koja je za svoj rođendan poželjela promjeniti izgled, pa je prvi dnevni tretman tima NDN započeo u F&A UBCentru, gdje je Ana dobila perfektan tretman lica, u trajanju od 60 - 80 minuta klasičnog čišćenja, masaže i kozmetičkog tretiranja.

 - Pošto je klijentica imala jako pino mitisera radili smo joj perfect tretman gdje smo prvo naparili lice, zatim radili čišćenje lica, tj. odstranjivanje mitisera. Na kraju smo stavili masku od zelenog čaja da umiri tretiranu kožu - rekli su nam iz F&A UBCentra.

 

Nakon regeneracije kože lica i tijela posjetili smo frizerski salon KEN'S, gdje su Amra Redžić i njen suradnik Kenan Ahmetspahić, imali zadatak da pripreme Anu za rođendansko slavlje. Ana je nakon kozmetičkog tretmana frizeru stigla potpuno spremna za regenerativno i stilsko tretiranje i oblikovanje kose.

Kod Ane je urađen tretman za obnovu kose gdje su korišteni posebni preparati za regeneraciju, kosa je zatim ofarbana, s fokusom na postojeći izrastak tako da je postignuta ravnomjerna boja cijelom dužinom. Uslijedilo je oblikovanje kose, vrhovi su skraćeni, dužina zadržana, tretiran je površinski dio kose koji je bio pregust. Ana je isfenirana ravno, a kosa boje meda savršeno odgovara njenom tenu i obliku lica.

Poslije frizure Amra je odlučila da Aninu slavljeničku haljinu odabere u Calypsu, koji je od nedavno snabdjeven novom, proljetnom kolekcijom. Za Anu smo odabrali lepršavu haljinu živih boja, koja se slaže uz Anine nove cipele.

Uz haljinu su u shoepleasure.pik.ba našli i odgovarajuće cipele, a slavljenica je bila prezadovoljna svojim rođendanskim poklonom.

U salonu ljepote FUSION, Ani je nanesena lagana, proljetna šminka, kojom je istaknuta prirodna ljepota slavljenice.

Bilo je uživanje provesti dan sa Anom, nadamo se da vam se dopada, a ako i vi želite provesti dan sa nama pošaljite sliku na mail  [email protected]

(DEPO)
 



 
       
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook