ŽELJI 150.000 EURA ZA TRENIRANJE DO PUNOLJETSTVA

Armin Hodžić, napadač juniora Želje i U19 reprezentacije BiH, potpisao ugovor sa Liverpoolom

Arhiva22.09.11, 08:03h

Prema nezvaničnim informacijama Hodžić bi sa „redsima“ trebao potpisati šestogodišnji ugovor, a Željezničaru bi trebao inkasirati oko 150.000 eura kao naknadu za treniranje. Skauti tima sa Anfielda Hodžića su zapazili u dresu kadetske reprezentacije BiH, gdje je bio najbolji igrač u selekciji Velimira Stojnića

armin hodzic

Hodžić bi do vrijeme punoljetstva trebao provesti u dresu Željezničara, a nakon što napuni 18 godina trebao bi se vratiti na Otok

Kako piše sarajevski 'San', napadač juniorske ekipe Željezničara i U19 reprezentacije BiH Armin Hodžić jučer je otputovao u Liverpool gdje bi narednih sedam dana trebao provesti na probi u slavnom engleskom klubu čiji je poziv dobio početkom ove godine.

Mladi fudbaler je u prošloj sezoni postigao nevjerovatnih 46 golova za kadetsku selekciju tima sa Grbavice u okviru Premijer omladinske lige – grupa Jug.

Prema nezvaničnim informacijama Hodžić bi sa „redsima“ trebao potpisati šestogodišnji ugovor, a Željezničaru bi trebao inkasirati oko 150.000 eura kao naknadu za treniranje. Skauti tima sa Anfielda Hodžića su zapazili u dresu kadetske reprezentacije BiH, gdje je bio najbolji igrač u selekciji Velimira Stojnića.

Ipak, Hodžić bi do vrijeme punoljetstva trebao provesti u dresu Željezničara, a nakon što napuni 18 godina trebao bi se vratiti na Otok.

Kako DEPO PORTAL saznaje od oca, koji je i menadžera Armina Hodžića, ugovor je već potpisan i riječ je o daleko većem iznosu od ovoga kojim špekulišu mediji.

DEPO PORTAL/a.k.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook