NEOBIČNI NOĆNI PROGRAM NA BALKAN RADIJU

'Noćna patrola' uživo na ulicama Banjaluke

Arhiva14.03.11, 12:10h

'Noćna patrola' je noćni program Radija Balkan jedinstven po svom konceptu u našem gradu posljednjih nekoliko godina. Patrolci patroliraju gradom uživo, a ovu zabavnu i poučnu radio emisiju možete slušati utorkom i srijedom od 22 časa do jednog časa iza ponoći i nedjeljom od 20 časova do ponoći na frekvenciji 95,9 FM.

Noćna patrolaOvaj jedinstveni noćni program je koncipiran tako da tri voditeljska tima tri noći sedmično obrađuju sve ljudske probleme na interesantan i humorističan način, kroz lične priče voditelja i slušalaca, koji sve vrijeme imaju priliku da se direktno uključe i kažu svoje mišljenje, postave pitanja, ali i da osvoje nagrade.Noćna patrola

Svaka 'Noćna patrola' izgleda tako da imate osjećaj da sa nekim pijete kafu i raspravljate o svemu što vas muči, ali sve to putem radija i uz odličnu muziku, koju slušaoci mogu da biraju i sami.

Noćna patrolaVoditeljski tim Radija 'Balkan' čini šest ljudi koji ne stvaraju običan radijski program na koji ste navikli, jer ne postoje pravila, šeme ni ograničenja, priča se o svemu i na način koji će vas iznenaditi.

Pored toga 'patrolci' se trude da za svaku temu saznaju i mišljenja Banjalučana i gostiju iz različitih branši.Noćna patrola

Teme za raspravu slušaoci mogu predlagati i sami i svaki interesantan prijedlog se usvaja, za njega osvajate nagradu, a ono po čemu je Noćna patrola posebna je druženje sa svojim slušaocima uživo tako da svi oni koji žele vidjeti kako se ovaj šou program stvara i emituje mogu doći u nedjeljnu patrolu od 20 časova i družiti se sa nedjeljnim timom.

Noćna patrolaSvaki od voditeljskih timova ima svoj stil i način pristupa temi i slušaocima, a na slušaocima je da pronađu ko im najviše odgovara. Cilj Noćne patrole prvenstveno je druženje, spajanje svih naših sugrađana putem talasa Radija Balkan uz teme koje se tiču svih, pozitivna energija i približavanje radija kao medija svim slušaocima.

Utorkom su sa vama Jelena i Vanja, srijedom Sanja i Igor, a nedjeljom Ina i Dario. Tim ovog radija su mladi ljudi, ali ih slušaju sve generacije, jer za slanje pozitivne energije godine nisu važne.

(BLIN MAGAZIN)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook