Uz pomoć najsavremenije opreme

Oglasio se i MUP Srbije o potrazi za tijelom Danke Ilić: Pretražuje se čitavo područje duž Zlotske rijeke

Hronika07.04.24, 11:45h

Oglasio se i MUP Srbije o potrazi za tijelom Danke Ilić: Pretražuje se čitavo područje duž Zlotske rijeke
Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gdje je tijelo, ili daju kontradiktorne informacije, a iz MUP-a je rečeno da paralelno sa potragom traje i ispitivanje osumnjičenih

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (50) i D. D. (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine, saopštio je MUP.


Kako navode, više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova uz, kako kažu, korištenje najsavremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni D. D, Lazarev kanjon, kao i cjelokupno područje duž Zlotske rijeke u potrazi za tijelom djeteta.

 

Sumnja se da je D. D. drugog dana nakon izvršenog krivičnog djela premjestio Dankino tijelo na deponije u okolini Banjskog Polja.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodit će opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tijela djevojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala, navodi se u saopštenju.


Kako javlja N1 iz sela Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih, potraga traje u cijelom borskom okrugu. Kroz centar sela Zlot prošla su dva policijska automobila, dva policijska kombija, jedan auto i jedan kombi vatrogasne spasilačke službe.
 

Pretražuju se sve lokacije na koje vodi trag.
 

Osumnjičeni ili odbijaju da kažu gdje je tijelo, ili daju kontradiktorne informacije, a iz MUP-a je rečeno da paralelno sa potragom traje i ispitivanje osumnjičenih.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook