muka mu od pjevača

'Oženio si je kada je imala 20 godina, rodila ti djecu, šta hoćeš!': Poznati influenser pobjesnio zbog Džinovića, pa mu sasuo...

Showbizz04.04.24, 12:17h

 'Oženio si je kada je imala 20 godina, rodila ti djecu, šta hoćeš!': Poznati influenser pobjesnio zbog Džinovića, pa mu sasuo...
Poznati influenser također je poželio da da svoje mišljenje o razvodu Meline i Harisa, pa je snimio video i pjevaču uputio "mušku poruku"

 

 

Nakon zvaničnog razvoda Harisa i Meline Džinović, pjevač koristi gotovo svaku priliku da javno govori o njihovom (razorenom) braku i ospe paljbu na dojučerašnju suprugu, što je mnogima zasmetalo. Među njima je i poznati influenser Milan Maglov koji se obratio pjevaču nakon što je iznio u javnost sav 'prljav veš' o svom braku sa modnom kreatoricom.

 

Kao jedan od najuticajnijih influensera Maglov je želio da da svoje mišljenje o razvodu Meline i Harisa, pa je snimio video i rekao "da mu je dosta Harisa koji kuka za Melinom", te javno osudio pjevača zbog načina na koji priča o svojoj bivšoj supruzi..

 

- Kako se probudim, ja vidim Harisa Džinovića, na TV-u, Instagramu, u frižideru... Znači, Haris samo kuka: 'Ostavila me Melina, a ja sam joj davao pare, ja sam joj kupovao kola, a ona me ostavila!' Čovječe... Ja ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića. Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina, bili ste zajedno 22 godine, rodila ti dvoje djece... Šta hoćeš? Eto, samo sam to htio da kažem - poručio je, uzmeđu ostaloga, Maglov na svom Instagramu.

 

milan-maglov

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook