i pjevalo se na nsrs

Vukanović: Dodik voli Karleušu, on je u potpunom ludilu. Ni pacijenti na psihijatriji ne govore ono što je on juče rekao

Front29.03.24, 13:38h

Vukanović: Dodik voli Karleušu, on je u potpunom ludilu. Ni pacijenti na psihijatriji ne govore ono što je on juče rekao
Svi ti napadi pokazuju koliko smo čisti i na pravom putu. Dodik je otvoreno prizna da kradu izbore. Ne bih se iznenadio da u narednih 15 dana dođe druga koalicija. Bakir Izetbegović namiguje Miloradu Dodiku. Vrlo bi se rado vratio u vlast. Neće me iznenaditi da u narednih sedam dana sjednu i imaju većinu. I da se dogovore i usvoje Izborni zakon koji njima odgovara. Ostavili bi mogućnosti da i dalje mogu mešatariti. Ovi mafijaši na vlasti nikada neće suštinski uraditi ništa - zaključio je Vukanović

 


Na jučerašnjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske zabilježen je niz verbalnih sukoba. No, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste momenat kada su Nebojša Vukanović, šef kluba poslanika LPR i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik počeli pjevati.


Podsjetimo, Vukanović je pjevao pop pjesmu od poznatog pjevača Dine Merlina pod nazivom “Sve je laž”.


Na ovo je reagirao Milorad Dodik i kazao kako bi najradije da mu otpjevaju jednu pjesmu Jelene Karleuše.


Sve ovo, ali i trenutna politička previranja na konferenciji za medije danas je komentirao Nebojša Vukanović.


Na pitanje novinarke N1 da li su ove pjesme imala neka posebna značenja, Vukanović je kazao:


“Nikada nisam slušao Jelenu Karleušu. Moja muzika se završava sa Bijelim dugmetom, Hleb i so… Ništa ne slušam od 2000 godine. Dodik voli Karlešu, on je u potpunom ludilo. Sada da odete na psihijatriju, niti jedan pacijent neće izgovoriti ono što je Dodik jučer govorio”, kazao je Vukanović.


Potom je dodao:


“Međutim, sve je problem u narodu. Oni moraju da vide šta je glavni problem. Ovo je posljednji apel da nam se zaustavi propadanje. Krećemo u potpunu izolaciju”, kazao je.


Osvrnuo se i na jučerašnje ponašanje Dodika.


“Car je go, car je gotov. Mi sa njim nećemo praviti nikakav dil. Rekao sam jučer bježi od stola. Neće sa mnom imati nikakav kontakt. Nakon svih uvreda, narkomančina, majmun, idiot, onda dolazi za sto da vidi da sjednemo. Rekao sam ne. Sa nama nema nikakve nagodbe. Svako će odgovarati za ono što je počinio”, kazao je Vukanović.


No, kako kaže očekuje od Američke ambasade da se oglase.


“Želim da kažu koliko su novca dali SNSD. Nikome ne odgovara istina, pravda. Svi ti napadi pokazuju koliko smo čisti i na pravom putu. Dodik je otvoreno prizna da kradu izbore. Ne bih se iznenadio da u narednih 15 dana dođe druga koalicija. Bakir Izetbegović namiguje Miloradu Dodiku. Vrlo bi se rado vratio u vlast. Neće me iznenaditi da u narednih sedam dana sjednu i imaju većinu. I da se dogovore i usvoje Izborni zakon koji njima odgovara. Ostavili bi mogućnosti da i dalje mogu mešatariti. Ovi mafijaši na vlasti nikada neće suštinski uraditi ništa. Ne možete imati dva izborna zakona u jednoj zemlji”, zaključio je Vukanović, a prenosi N1.


(DEPO PORTAL/jk)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook