najavljuje i tužbe

Oglasio se Toni Bijelić: Suprug Dragane Mirković progovorio o razvodu, časti, dostojanstvu i 'ljubavnici'

Showbizz28.03.24, 12:32h

Oglasio se Toni Bijelić: Suprug Dragane Mirković progovorio o razvodu, časti, dostojanstvu i 'ljubavnici'
Protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci

 


Pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih estradnih parova, te se činilo da žive život iz bajke.


Međutim, posljednjih nekoliko godina njihov odnos je poljuljan, a kako Dragana ističe, već tri godine ne žive zajedno. Kako su mediji proteklih dana pisali, Toni je, navodno, Mirkovićevu ostavio zbog 15 godina mlađe, kao i da je sa njom otpočeo zajednički život.


Bijelić se sada oglasio preko svoje advokatice, te tim putem demantovao navode da je našao ljubavnicu:


"Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumijevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju", navela je pravna zastupnica Tonija Bijelića za Republiku, a prenosi Kolektiv.me.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook