ministar obrta, razvoja i poduzetništva FBiH

Mijatović uzburkao javnost: Postoji plan nasilnog preuzimanja vlasti

Front27.03.24, 11:38h

Mijatović uzburkao javnost: Postoji plan nasilnog preuzimanja vlasti
Kaže kako bi mogao navesti još mnogo stavki, ali poručuje kako javnost može povezati sve sama

 

Vojin Mijatović, ministar obrta, razvoja i poduzetništva FBiH na svom Facebook nalogu napisao je kako je smišljen plan nasilnog preuzimanja vlasti, te ističe kako se do tog cilja može doći kroz haos i paljevine.

 

Ističe kako se od početka priča o "nametnutoj vlasti", te je optužio pojedine medije da "guraju tekstove o nezadovoljstvu penzionera, boraca, rudara..."

 

Kaže kako bi mogao navesti još mnogo stavki, ali poručuje kako javnost može povezati sve sama.


- Precizno osmišljena akcija koordinirana sa desno orijentisanim medijima, pojedincima, grupama, desno orijentisanim strankama, ranjivim kategorijama uz podršku desno orijentisanih pojedinaca u redovima vladajućih stranaka koji su nezadovoljni jer nisu ostvarili lične ambicije.

 

 

Od početka mandata gurala se priča o “nametnutoj vlasti” iako se u blokadu došlo političkom korupcijom i kupovinom delegata za dom naroda ispred očiju javnosti.

 

Sve vreme se gura priča o krhkoj većini i ako se mnogo puta dokazalo da ta većina može biti i 60 ruku.

 

Paralelno se gura priča o restrikcijama i poskupljenju struje iako su milionski minusi u Elektroprivredi i rudnicima ostavljeni nama u amanet.

 

Pravosnažne presude za premijera i druge donete od Suda BiH za milionski kriminal u doba korone se prikazuju kao montirani proces gde su presuđeni “ nevini” ljudi.

 

Konstantno se guraju tekstovi o nezadovoljstvu, penzionera, boraca, rudara…. putem izjava pipaka duboke države prethodne vlasti u svim sistemima.

 


Istorijski momenat otvaranja pregovora sa EU, se po svaku cenu minimizira, dezavuiše i pokušava se po svaku cenu ubiti pravljenje pozitivne atmosfere u društvu.

 

Počeli su tekstovi o “paljevinama” iz 2014., uz pitanja imaju li građani pravo na bunt?

 

U desno orijentisane medije isključivo se guraju pojedinci iz vladajućih stranaka sa “patriotskim” izjavama, a paralelno se brutalno pljuju svi ostali koji razvaljuju ostavštinu kriminalnog sistema.

 

Po svaku cenu se pravi privid raskola u vladajućim strankama putem nebitnih i nezadovoljnih pojedinaca koji su frustrirani činjenicom da nisu ispunili lične ambicije.

 

Od svake odluke se pravi zavera i sve se pakuje u omot izdaje.

 

Mogao bih još puno stavki navesti, samo uzmite naslove u mnogim medijima i izjave ključnih nosioca ovog projekta unazad godinu dana i sami povežite sve ovo i jasno je sve kao dan.

 

Krajnji cilj je haos, paljevine i nasilno preuzimanje vlasti, ako je cena rat spremni su i na to samo da se ne otvara niz kriminialnih postupaka koji su u toku.

 

I naravno njihov odgovor će biti da je ovo teorija zavere, tvrdim odgovorno ovo je sve precizno smišljen plan nasilnog preuzimanja vlasti po svaku cenu, napisao je Mijatović.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook