FOTO/ ZA RAZLIČITE NAMJENE

Toliko je jeftina da je rasprodana u trenu: Prijenosna kućica koja se može kupiti za oko 16.000 KM

Auto & Dom26.03.24, 14:47h

Toliko je jeftina da je rasprodana u trenu: Prijenosna kućica koja se može kupiti za oko 16.000 KM
Riječ je proizvodu različitih namjena – ona može predstavljati mini dom, gostinjsku kuću, izdvojeni ured, umjetnički atelje, ali i prostor za vježbanje

 

 


Malene kuće u posljednjih nekoliko godina stekle su veliku popularnost među ljudima diljem svijeta, a posebno među samcima i parovima u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako ne osiguravaju veliku kvadraturu, znatno su jeftinije od drugih kuća na tržištu nekretnina što ih čini iznimno poželjnima.


Mini kuće su toliko tražene, da se mogu naći i na Amazonu. Ova poznata online trgovina koja prodaje sve od igle do lokomotive svojevremeno je nudila ručno rađenu prijenosnu kućicu trokutastog oblika i u dimenzijama 6.8x5x6.3 metara, a koju je krasila jednostavna montaža i demontaža.

 

montazna-kuca-amazon-1

Montažna kuća koja se na Amazonu prodavala po 9000 dolara/ Foto:Amazon


Skroman životni prostor


Montažnu kućicu modernog dizajna bilo je potrebno samostalno sastaviti iz dopremljenih dijelova, a koji su bili napravljeni od drveta, čelika i drugih izdržljivih materijala. Modularna kuća uključivala je i solarne ploče s kojima se živi održivije, ali i štedi dosta novca na računima za struju.


Kućica je obuhvaćala kupaonicu, skroman životni prostor – pa čak i potkrovlje. Riječ je proizvodu različitih namjena – ona može predstavljati mini dom, gostinjsku kuću, izdvojeni ured, umjetnički atelje, ali i prostor za vježbanje.


Rasprodana je i trenutno se ne može nabaviti. Razlog za to krije se u njezinoj relativnoj niskoj cijeni. Naime, prodavala se za oko 9000 američkih dolara, odnosno oko 8300 eura.

 

montazna-kuca-amazon-2

montazna-kuca-amazon-3

 


(Dnevnik.hr/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook