Nije o ovome često govorila

Poznata pjevačica o seksu s nastavnikom: 'Bila sam maloljetna, uživali smo jedno u drugom, u njemu sam tražila oca...'

ŽENA iN23.03.24, 19:25h

Poznata pjevačica o seksu s nastavnikom: 'Bila sam maloljetna, uživali smo jedno u drugom, u njemu sam tražila oca...'
"Ja mu više nisam bila učenica, a iako maloljetna, već sam tad izgledala nešto starije za svoje godine"

 

 

Vesna Zmijanac je svojedobno u autobiografiji ‘Kad zamirišu jorgovani‘  otkrila mnoge detalje iz privatnog života poput prvog intimnog iskustva koje je imala sa svojim profesorom matematike.

 

Naime, pjevačica je odrasla bez oca koji se po njenom rođenju vratio u Hrvatsku, ali i bez majke, koja je radila u Austriji.

 

Kad sam završila osnovnu školu, počela sam živjeti kod majke Kovine u Beču, ali sam prije toga već bila u nekom odnosu s nastavnikom matematike. Međutim, kad sam poslije završene prve godine srednje došla na praznike u Kraljevo, naša veza je postala zaista ono što se ljubavnom vezom dvoje ljudi i zove, uživali smo jedno u drugom.

 

Sve prepreke su bile uklonjene. Ja mu više nisam bila učenica, a iako maloljetna, već sam tad izgledala nešto starije za svoje godine‘. Trebao mi je netko stariji, netko u kojem sam, i ne znajući, zapravo tražila oca. napisala je Vesna Zmijanac u svojoj autobiografskoj knjizi, piše Story.

 

Kako je napisala Zmijanac, blizina je učinila svoje, a njegovo pristajanje da veza bude javna (šetali su se držeći se za ruke) u njoj  je otklonila svaku nelagodu‘. Otkrila je i kakvo je bilo njeno prvo intimno iskustvo.

 

-To prvo iskustvo bilo je nekako ubrzano, užurbano, ne mnogo maštovito, lišeno posebnosti i svečanog raspoloženja. Ne mnogo bolno, ali u grču, bez glasa, nježno, ali skromno u nježnosti. Sve u svemu, prosječno. Ponovilo se još dva puta tijekom mojih školskih praznika. Naša veza ugasila se sama od sebe, a njegovo pristajanje na prekid bilo je logično. Nastavnika više nisam vidjela‘, objasnila je pjevačica.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook