VIDEO/ U kalifornijskom stilu

Meghan Markle i princ Harry odškrinuli vrata doma: Zavirite u luksuznu vilu koju su kupili na kredit

Showbizz23.03.24, 13:51h

Meghan Markle i princ Harry odškrinuli vrata doma: Zavirite u luksuznu vilu koju su kupili na kredit
Otkako su uselili u luksuznu nekretninu okruženu gustim krošnjama, kraljevski promatrači s velikim su iščekivanjem pratili kada će napokon vidjeti više detalja njihovog američkog doma

 

 

Nakon što je Meghan Markle iznenadila fanove novim projektom, lansiranjem web stranice pod nazivom American Riviera Orchard te je za istu otvorila i Instagram profil koji je već zapratilo preko 550 hiljada ljudi, u najavi brenda koju je objavila prikazan je djelić kuhinje u domu koji dijeli s princem Harryjem te njihovo dvoje djece, 4-godišnjim Archiejem i 2-godišnjom Lilibet.

 

Ovo je jedan od rijetkih uvida u njihovu vilu s velikim bazenom, umjetnim jezercem i privatnim igralištem u gradu Montecito, u Santa Barbari, inače poznatoj “američkoj rivijeri”, ali i prvi put da 42-godišnjakinja objavljuje na društvenim mrežama od 2020. godine, kada je sa suprugom posljednji put ažurirala profil SussexRoyal, odmah nakon što su oboje odstupili s kraljevskih dužnosti.

 

Otkako su uselili u luksuznu nekretninu okruženu gustim krošnjama, kraljevski promatrači s velikim su iščekivanjem pratili kada će napokon vidjeti više detalja njihovog američkog doma. Prvi story objavljene snimke tako prikazuje Markle kako u raskošnjoj vili aranžira ubrano cvijeće i kuha uz pjesmu “I Wish You Love”, autorice Nancy Wilson, a pritom možemo vidjeti i njihovu kuhinju.

 

Kao što je vidljivo iz kratkog isječka, par je kuhinju u potpunosti uredio u klasičnom, rustikalnom stilu, koji između ostaloga uključuje i namještaj od masivnog drva, s voluminoznim oblicima te jednostavnim, isklesanim ukrasima. Inače, Meghan i Harry navodno su luksuznu devetosobnu kuću u predjelu Los Angelesa na samoj obali, 2020. godine uzeli na hipotekarni kredit, a stajala ih je preko 14 miliona dolara, što je i inače uobičajena cijena za luksuzne kuće na lokaciji koju slavni obožavaju.

 

Njihova je vila uređena u kalifornijskom boho i rustikalnom stilu, plava boja i drvo glavna su tema unutarnjeg, ali i vanjskog prostora njihove nekretnine, a uza sve to na imanju imaju i privatnu saunu, spa centar, igraonicu te takozvanu “mušku pećinu” u kojoj se nalaze bar, stolovi za bilijar i poker te automat za izradu kokica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Daily (@sussexdaily)

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook