Neobična rasprava

Frontmen Partibrejkersa napustio emisiju nakon svađe s voditeljicom: 'Kupite aparat za...'

Showbizz19.03.24, 16:51h

Frontmen Partibrejkersa napustio emisiju nakon svađe s voditeljicom: 'Kupite aparat za...'
Nakon reklama, u studiju su ostala dva gosta, a stolica na kojoj je sjedio Cane bila je prazna

 

 

Frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane gostovao je u emisiji Utisak nedelje, s koje je otišao nakon rasprave s voditeljicom Oljom Bećković.

 

- Hvala što ste došli večeras ovdje, iako me ne čujete - rekla mu je voditeljica, a on joj odgovorio: "Stvarno, čitam ti s usana, kao da pričamo pred svima u povjerenju." "Da, pričamo u povjerenju", rekla je, na što je on odgovorio: "Ne znam, al možete staviti titlove", prenosi Index.

 

- A možda da se vi premjestite ovdje ili da kupite onaj aparat za slušanje - poručila mu je, a on joj rekao: "Ajde da pričamo normalno, naprežeš me već." 

 

- Da pričamo normalno, to znači da se vi počnete ponašati normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala vam, vidimo se ubrzo - rekla je voditeljica, a zatim su uslijedile reklame. 

 

Nakon reklama, u studiju su ostala dva gosta, a stolica na kojoj je sjedio Cane bila je prazna. 

 

- Dobra večer, u emisiji Utisak nedelje su Petar Janjatović, Filip Ejdus, Zoran Kostić Cane je napustio emisiju. Najiskrenije, ne znam zašto je otišao i mislim da će biti prilike da vam on odgovori na to pitanje - istaknula je voditeljica. 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook