KORISNI TRIKOVI

Jeste li znali da mašina za pranje veša ima jedno tajno dugme: Evo čemu služi

Auto & Dom16.03.24, 09:53h

Jeste li znali da mašina za pranje veša ima jedno tajno dugme: Evo čemu služi
Zvijezda društvenih medija Jeeves, koji sebe naziva Clean Freakz, voli da deli svoje najbolje trikove za čišćenje, a u novom videu otkrio je vrlo korisnu tajnu

 


Svi smo imali onaj trenutak panike kada smo shvatili da smo nešto ostavili u džepu nakon što smo garderobu stavili u bubanj mašine, ali jedan korisnik TikToka podelio je video u kojem gledaocima otkriva“tajno“ dugme koji bi moglo da pomogne da spasite svoje stvari.

 

Zvijezda društvenih medija Jeeves, koji sebe naziva Clean Freakz, voli da deli svoje najbolje trikove za čišćenje, a u novom videu otkrio je vrlo korisnu tajnu.

 

U snimku koji je dobio više od 5000 lajkova objasnio je: “Trebalo bi da znate da postoji tajni ventil na vašoj mašini za pranje veša koji će vam omogućiti da otvorite vrata u slučaju nužde ili ako je vaša mašina u kvaru.”

 

- Nalazi se odmah do filtera koji bi trebalo da čistite svakih nekoliko meseci -  prenosi Daily Star.

 

Ovaj praktični ventil pronaći ćete na dnu svoje mašine, možda s lijeve ili desne strane, a možda ćete morati da skinete i mali poklopac da biste ga vidjeli.

 

“Ovo će odmah prekinuti ciklus i otvoriti vrata”, kažem Jeeves, ali upozorava: “Preporučujem ga samo u krajnjem slučaju ako se vaša mašina ne otvara.”

 

 

Video pogledajte na linku.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook