30 GODINA SA JASNOM

'Francuski ležaj, to je najveća glupost': Senad Bašić otkrio tajnu svog sretnog braka

Showbizz13.03.24, 20:37h

'Francuski ležaj, to je najveća glupost': Senad Bašić otkrio tajnu svog sretnog braka
On i njegova supruga Jasna upoznali su se u gradskom prijevozu prije 30 godina, a poznanstvo iz tramvaja preraslo je u dugogodišnju ljubav

 

 

 

Bh. glumac Senad Bašić, kojeg je, između ostalog, proslavila uloga Faruka Fazlinovića u seriji “Lud, zbunjen, normalan”, godinama unazad uživa u braku punom sreće i ljubavi.


On i njegova supruga Jasna upoznali su se u gradskom prijevozu prije 30 godina, a poznanstvo iz tramvaja preraslo je u dugogodišnju ljubav.

 

– Pa samo neka svako uzme svoju sobu. Francuski ležaj, to je najveća glupost, pogotovo ako želite ostariti s nekim. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’, kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno – rekao je Bašić te dodao:


– S obzirom na to da je kćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se, napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dvije-tri rečenice, kad vidimo da će doći do sukoba, odmah se raziđemo u svoje odaje – otkrio je Senad za hrvatski “IN Magazin”, prenosi Alo.rs.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook