VIDEO/ ŠOKIRAO IH PRIZOR

U kupatilu se danima širio nesnosni smrad, a onda su pomakli veš mašinu: 'O moj Bože, kako se ovo dogodilo?!'

Auto & Dom17.01.24, 17:45h

U kupatilu se danima širio nesnosni smrad, a onda su pomakli veš mašinu: 'O moj Bože, kako se ovo dogodilo?!'
Žena je u opisu videa upozorila druge korisnike ove društvene mreže da neugodan miris ne mora nužno dolaziti iz same mašine za veš, kao u njenom slučaju, te priznala da je razvila novu fobiju

 

 


Amandu je danima "mučio" smrad koji se širio iz kupatila u njenom stanu, a onda je zamolila supruga Johana da provjeri o čemu je riječ. Međutim, nije ni slutila kakvo će ih iznenađenje dočekati. Pri tom ne mislimo na bilo šta pozitivno…


Video koji je objavila na TikToku pokazuje njenog supruga kako se s kliještima u ruci smješka i zadirkuje je, dok je ona gotovo u suzama. No, nakon što Johan pomakne mašinu za veš, vidi se da ni njemu nije svejedno.


- Moj Bože, je li prava? Je li živa? - upitala je Amanda uzrujano, te pokazala šta je bio izvor užasnog smrada  - uginula zmija!


- To čak nije bila prokleta veš mašina! Bože mili, koliko je dugo živjela ispod, kako se ovo dogodilo? - pitala se šokirana Amanda.

 

ves-masina-smrad

 

Ona je u opisu videa upozorila druge korisnike ove društvene mreže da neugodan miris ne mora nužno dolaziti iz same mašine za veš, kao u njenom slučaju, te priznala da je razvila novu fobiju. Na kraju je supruga natjerala da provjeri "situaciju" ispod svakog uređaja u njihovu domu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook