VIDEO/ Juče joj uručeni ključevi

Zavirite u novi stan Lane Pudar: Kako izgleda njenih 78 kvadrata u centru Sarajeva

Sport05.01.24, 19:24h

Zavirite u novi stan Lane Pudar: Kako izgleda njenih 78 kvadrata u centru Sarajeva
Veliki broj firmi i pojedinaca dali su svoj doprinos u adaptaciji stana za našu najbolju plivačicu

 

 

Najboljoj bh. plivačici Lani Pudar jučer su uručeni ključevi potpuno rekonstruisanog stana u sarajevskoj Općini Centar, a ključeve su joj uručili načelnik Srđan Mandić i vijećnik Denis Challenger.

 

Prošle godine je porodica Pudar uputila zahtjev za dodjelu stana Komisiji Općinskog vijeća Centar za poslove iz stambene oblasti. Tadašnji predsjednik Komisije, vijećnik Denis Challenger bio je i inicijator dodjeljivanja stana Lani Pudar, a prijedlog je jednoglasno usvojilo Općinsko vijeće Centar.

 

- Veliko hvala Općini Centar i načelniku Srđanu Mandiću i svima koji su dali svoj doprinos da se ovaj stan uredi. Čast mi je i zadovoljstvo kada vidim koliko ljudi i koliko ova Općina cijeni uspjehe koje sam ostvarila. Stan će mi biti od velikog značaja za ugodan boravak u glavnom gradu tokom trenažnih procesa - poručila je Pudar jučer.

 

Stan od 78 kvadratnih metara prije uručenja ključeva prošao je kroz kompletnu rekonstrukciju.

 

Kako je naveo Mandić, veliki broj firmi i pojedinaca dali su svoj doprinos u adaptaciji stana za našu najbolju plivačicu, a kako je uređen pogledajte u videu u nastavku.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook