Pjevačica otvorila dušu

Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o svom braku, progovorila i o aferi sa Ognjenom Vranješom

Showbizz17.12.23, 18:22h

Jelena Karleuša otkrila pravu istinu o svom braku, progovorila i o aferi sa Ognjenom Vranješom
O Ognjenu Vranješu nije željela govoriti imenom, no iz njezina brutalno iskrenog odgovora posve je jasno na koga misli i šta se tačno dogodilo

 

 

Roditelji srpske folk pjevačice Jelene Karleuše (45) rastali su se dok je ona još bila djevojčica, a nedavno je otkrila šokantne detalje o njihovom braku. Vjenčali 1977. godine, no brak nije puno potrajao, a pjevačica je otkrila da je ona podržavala njihovu odluku o razvodu.
 

"Oca pamtim kao velikog ženskara. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto s tom djevojkom, a meni se to nije svidjelo", ispričala je Karleuša.
 

Inače, Karleuša je u intervjuu za Informer otkrila još mnogo detalja iz privatnog života, pa tako i da je i dalje u braku s Duškom Tošićem, ali da je to "brak radi reda".
 

"Mi smo u braku, ja mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim", rekla je Karleuša, na što ju je voditelj pitao "kako to misli da je Duško ne voli."
 

- Pa sigurna sam. Znam. Mi smo u braku, ali je to samo brak pro forme. Ja prihvaćam ful svoju odgovornost, da sam ja kriva za sve. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog djece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje djece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega - rekla je srpska pjevačica.


O Ognjenu Vranješu nije željela govoriti imenom, no iz njezina brutalno iskrenog odgovora posve je jasno na koga misli i šta se tačno dogodilo.
 

- Skinimo tu stigmu jednom zauvijek. Nikada neću izgovoriti njegovo ime jer on to ne zaslužuje. Sve je to bila moja “online greška” i to sam skupo platila. Nikad to nisam krila, pa ni od Duška. Puno me koštalo nešto što i nije bila avantura.


Jedan namjerni izlet da se osvetim Dušku koji se oteo kontroli... Uhvatila sam se crnog vraga, koji je iskoristio Facetime, slikao ekran i poslao svim medijima. Samo najgori jadnici rade takvo što. Iskoristiš nečije povjerenje pa mu prijetiš i ucjenjuješ, a ucjena je bila da se razvedem od Duška. Nisam htjela jer je on za mene bio ruglo i glupost. Samo đubre i kučke rade ono što je on radio. Kad-tad će se karma vratiti... - rekla je Jelena.
 

- Prošla sam najgore more svake žene. Bez obzira na to što sam na tim fotografijama sama, Duško to nije mogao preboljeti. Da je bilo ko drugi bio na mom mjestu, to ne bi poprimilo takve razmjere, ali ja sam Jelena Karleuša. Mislila sam da on nije ozbiljan, ali kada se sve to dogodilo, shvatila sam da je on jedan osvetnik i čovjek koji je spreman na sve. Ali on sada nije ni bitan. Bitno je kakvu sam glupost napravila.
 

Žao mi je što sam cijelu porodicu provukla kroz to. Bilo me je sram govoriti o tome. Duško je sve to prihvatio, ali mi nije mogao oprostiti ono što je bilo u medijima. U međuvremenu je prošlo pet godina, među nama su pokidane niti, kćeri su nam odrasle. Dušku sam, inače, oprostila sve što je napravio, ali on nije tip koji oprašta.
 

Tu medijsku bruku u kojoj je predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi oprostio. Ja prihvaćam krivicu u cijelosti. Da je mene Duško dovoljno volio, kao što sam ja njega, mogao bi prijeći preko skandala, rekla je.
 

Njezine kćeri, smatra, znaju za sve što je objavljeno u medijima, ali joj nikada nisu rekle ni riječi o tome. 
 

- Vjerojatno su Atina i Nika krišom vidjele dosta toga, ali sa mnom nikada nisu progovorile ni riječ. Mama ih je učila da budu mudre. Uvijek sam im govorila da je bitno ono što oni osjećaju, a ne ono što drugi ljudi kažu - istaknula je.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook