VIDEO/ Nevjerovatno

Ovaj video ima 84 miliona pregleda: Auto u potpunosti izgorio, ali jedna je stvar ostala netaknuta

Auto & Dom01.12.23, 08:50h

Ovaj video ima 84 miliona pregleda: Auto u potpunosti izgorio, ali jedna je stvar ostala netaknuta
U videu koji je postao viralan na TikToku s 84 milijuna pregleda i 66.000 komentara, Danielle hrabro ulazi u olupinu svog SUV-a, ali umjesto da bude zabrinuta za vozilo...

 

 

U svijetu automobila, događaju se nevjerojatne stvari, a nedavni incident s Kia Sorentom i Stanley termosicom jedan je od takvih. TikTok korisnica Danielle s računom @danimarielettering, nedavno je doživjela šok kada se njezin Kia Sorento zapalio.

 

U videu koji je postao viralan na TikToku s 84 milijuna pregleda i 66.000 komentara, Danielle hrabro ulazi u olupinu svog SUV-a, ali umjesto da bude zabrinuta za vozilo, pridaje pažnju Stanley termosici. "Svi su toliko zabrinuti hoće li se Stanley proliti, ali što ako se otopi?" pita dok protresa termosicu. Iznenađujuće, Stanley termosica preživljava požar, zadržavajući čak i led unutra.

 

Danielle je podijelila video s porukom: "Žedan si nakon požara? @Stanley1913 ti čuva leđa.“ Ovaj jedinstveni trenutak privukao je pažnju čak i predsjednika tvrtke Stanley, Terencea Reillyja, koji je odlučio nagraditi hrabru korisnicu. U odgovoru na video, Reilly izjavljuje: "Vidjeli smo tvoj video i svi smo sretni što si ti u redu.

 

Poslat ćemo ti nekoliko Stanleya, ali to nije sve. Nikada prije nismo to učinili, ali voljeli bismo ti kupiti novi auto. Ova neočekivana ponuda ostavila je internet u šoku. Danielle je zahvalila na podršci u nizu videa, pokazujući kutiju punu novih Stanley proizvoda, ali još uvijek nema informacija o sudbini njezine Kije Sorento.

 

@danimarielettering Thirsty after you catch on fire? @Stanley 1913 is like no problem i gotchu #fyp #carfire #accident #stanleycup ♬ original sound - Danielle

 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook